Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Şen, "Ülkü Ocakları kültür yuvasıdır"

Belediye Meclis Üyesi Şen, Ocak ayı meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde gündem dışı söz alarak Ülkü Ocakları'nın çalışmalarından bahsetti ve grup olarak Ülkü Ocaklarının yanında olduklarının belirtti.

13 Ocak 2020 Saat: 08:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.074 kez okunmuştur

Şen, "Ülkü Ocakları kültür yuvasıdır"
Şen, "Ülkü Ocakları kültür yuvasıdır"

MHP'li Kandıra Belediye Meclis Üyesi Beyhan Şen, Ocak ayı meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde gündem dışı söz alarak Ülkü Ocakları'nın çalışmalarından bahsetti ve grup olarak Ülkü Ocaklarının yanında olduklarının mesajını verdi. 

Şen, şöyle konuştu; "Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği varlığıyla gurur ve güven duyduğumuz yuvamızdır. Kocaeli Ülkü Ocakları tüm ilçelerimizde aynı programla kitap okuma saati yapıyor. Münazara programları düzenliyor. Her hafta mutlaka sportif etkinlikler yapıyor. Çevrecilik milliyetçiliktir diyerek fidan dikiyor, çevre temizliği yapıyor. Her perşembe akşamı şehitlerimize ve ocaklarımıza kimin ufak bir faydası olmuşsa geçmişlerinin ruhları için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunuyor.

MUTLU ŞEHİR MUTLU ÜLKE 

Birbirinden kıymetli hocalarımızı seminerler için ocağımızda ağırlıyor, satranç oynuyor, halk oyunları öğreniyor, çocuklarımız için Nutuk, Dede Korkut, Kutadgu Bilig gibi Genel Merkezimizce hazırlanan kitapları çocuklarımızla buluşturuyor, sosyal sorumluluk projeleri ile mutlu şehir ve mutlu ülke için durmaksızın çalışıyordur. 

ÜLKÜ OCAKLARININ YANINDAYIZ

Ülkü Ocakları eğitim ve kültür yuvasıdır. Ülküsü ile bu ülkeye anlam katar. Fedakarlığı ile tarihe nüfus edip cesareti ile yön verir. Kıvanç kaynağı Ülkü Ocaklarımızın tüm faaliyetleri için Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş'e, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanımız Av. Yunus Emre Kurt' a, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanımız Abdulkadir Özdemir'e teşekkür ediyor, her zaman Ülkü Ocaklarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑