Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Sen Ne Güzel Bir İnsansın!

Necmi Yaşar, sosyal medya hesabından çağrı yaparak, kimsesi olmayan ya da evlatlarının yanında diken üstünde duran yaşlılara boş olan dairesini ücretsiz olarak verebileceğini ve ihtiyaçlarını da kendisinin karşılayacağını duyurdu

26 Mart 2020 Saat: 16:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.986 kez okunmuştur

Sen Ne Güzel Bir İnsansın!
Sen Ne Güzel Bir İnsansın!

Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar’ın babası Necmi Yaşar, koronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Türk insanının yüreğindeki güzelliği ortaya koyan, hoş bir davranışa imza attı. Baba Yaşar, kimsesi olmayan ya da evlatlarının yanında yaşayıp da dikken üstünde duran yaşlılara çağrı yaparak, boş bir dairesi olduğunu onlara bu daireyi ücretsiz olarak vereceğini, ihtiyaçlarını da kendisinin karşılayacağını söyledi.

Kandıra Döngelli Mahallesi’nde muhtar Barış Yaşar, babası Necmi Yaşar’ın bu hoş davranışını gururla paylaştı.

Muhtar Yaşar’ın “İste ben böyle bir babanın oğluyum... Daima bana hep nasihatleriyle ve davranışlarıyla örnek olan, bana bu güne kadar pusula olan BABAM'la gurur duyuyorum. Biz senden razıyız ALLAH da senden razı olsun” anonsu ile paylaştığı, Necmi Yaşar’a ait iletide şu ifadeler yer aldı:

“Selamünaleyküm Arkadaşlar. Sağda solda kimsesi olmayan veya oğlunun veya kızının yanında sığıntı gibi yaşayıp da evlerinde diken üstünde duran yaşlılar varsa lütfen bana yönlendirin. Bir dairem boştur, orada ücretsiz kalabilirler ve ihtiyaçlarını da ben karşılayacağım. Teşekkürler. Tel: 0530 920 65 99.” 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑