Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

“Şeker Yemiyorum, Şekeri Yeniyorum”

Kandıra Belediyesi, M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi işbirliği ile “Şeker Yemiyorum, Şekeri Yeniyorum” adlı seminer düzenlendi.

19 Kasım 2016 Saat: 16:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.614 kez okunmuştur

“Şeker Yemiyorum, Şekeri Yeniyorum”
“Şeker Yemiyorum, Şekeri Yeniyorum”

Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültür sanat etkinlikleri kapsamında M. Kazım Dinç Devlet Hastanesi işbirliği ile diyabete dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla “Şeker Yemiyorum, Şekeri Yeniyorum” adlı seminer düzenlendi. 9-15 Kasım Diyabet Farkındalık Haftası kapsamında düzenlenen seminer Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şeref Kasımoğlu, Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hilal Azaklı, diyabet hastaları ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

KAN VE ŞEKER ÖLÇÜMÜ YAPILDI

Yapılan seminerde şeker (diyabet) hastalığının vücuttaki ilk aşamalarını anlatan uzmanlar, neleri tüketeceğimizi ve yaşamımızda dikkat etmemiz gereken noktalara değinerek şekersiz yaşamanın mümkün olduğunu, vücuda alınan gıdalarda yeterince şekerin bulunduğunu ifade etti. İş temposunun yoğunluğu nedeniyle programa katılamayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Şeker (diyabet) hastalığı konusunda bilinçli bir şekilde hareket edersek sağlığımızı kontrol altına almamız daha kolay olur. Kandıra Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturmak” dedi. Seminerin ardından vatandaşların kan ve şeker ölçümleri yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑