Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şeker: "MHP’ye İlçe Verilmeyecek!”

Kocaeli'de yerel bir televizyon programında konuşan AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de MHP’ye ilçe bırakılacağını düşünmediğini ifade etti.

9 Ocak 2019 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.958 kez okunmuştur

Şeker: "MHP’ye İlçe Verilmeyecek!”
Şeker: "MHP’ye İlçe Verilmeyecek!”

Kocaeli'de yerel bir televizyon programında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker “Cumhur İttifakı olarak bugüne kadar yapılanlara baktığımızda genelde şu anda fiili olarak AK Parti'de olan belediyeler, yüzde 99 oranında yine AK Parti'ye, Milliyetçi Hareket Partisi'nde olan belediyeler de yine Milliyetçi Hareket Partisi'ne veriliyor. Oradaki oy oranına çok bakılmıyor” ifadelerini kullandı. İlyas Şeker, önce ilçe belediye başkan adayları açıklanan diğer illerden örnekler verdi. Şeker “Örneğin Adana'da 24 Haziran seçimlerine göre AK Parti birinci partidir. Ama mevcutta Adana Büyükşehir Belediyesi MHP'li olduğu için Adana, MHP'ye bırakılmıştır

Kocaeli'de AK Parti kurulduğu günden itibaren belediyelerin aşağı yukarı tamamı AK Parti'li. Burada geçmişte MHP'li bir belediyemiz, AK Parti döneminde MHP'nin belediye başkanlığı yaptığı bir ilçemiz yok. Kocaeli’de de bu genel ilke doğrultusunda karar verileceğini düşünüyorum” diyerek 31 Mart'taki yerel seçimler için Cumhur İttifakı kapsamında Kocaeli’de MHP’ye bir ilçe bırakılacağını düşünmediğini kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑