Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Sarıbay ve Yıldız’dan ittifak açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinden Kocaeli için ittifak sonucu çıktı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ittifak sonucu değerle

13 Aralık 2018 Saat: 10:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.481 kez okunmuştur

Sarıbay ve Yıldız’dan ittifak açıklaması
Sarıbay ve Yıldız’dan ittifak açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin ittifak görüşmeleri sonlandı. Akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinden Kocaeli için ittifak sonucu çıktı. Görüşmede,Kocaeli, Denizli, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Ordu ve Erzurum’da İYİ Parti’nin adayının desteklenmesi, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Manisa, Aydın, Antalya, Adana ise CHP’nin aday çıkarması sonucuna varıldı.

SORUNLARI ÇÖZMELİYİZ

İttifakla ilgili ilk değerlendirmeyi yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Genel Merkezimiz böyle bir karar verdi. Buna saygı duymak zorundayız. İttifak Ordu ve Trabzon gibi illerde sorun olabilir ama AK Parti iktidarını yenmek için sorunları çözmeliyiz. Kocaeli’de hiçbir sorun olmayacak. AK Parti iktidarını düşürmek için İYİ Parti, SP ve HDP gibi partiler mutlaka ittifak yapmalı” diye belirtti.

YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ

İttifakı değerlendiren bir diğer isim İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “İttifak iyi olacak. İyi olması için mücadele edeceğiz. Genel Merkezlerimizin kararına bütün partilerin saygı duyacağını düşünüyorum. İttifakla birlikte durum değişti. Adayımız ile ilgili yeniden görüşme yapacağız. Tamamen seçim almaya yönelik çalışacağız” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑