Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Şahin Yaşlık güven tazeledi

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen, 6. Olağan Genel Kurulunda Kocaeli 1 Nolu Şubesinde mevcut Başkan Şahin Yaşlık 162 delegenin oyunu alarak yeniden güven tazeledi

17 Kasım 2018 Saat: 18:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.306 kez okunmuştur

Şahin Yaşlık güven tazeledi
Şahin Yaşlık güven tazeledi

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), Kocaeli 1 Nolu Şube 6. Olağan Genel Kurulu’nu Uluslararası Gençlik Merkezinde gerçekleştirdi. Genel kurula İŞKUR il Müdürü Ulvi Yılmaz, İŞKUR Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, Büro Memur-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Türk, Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Ulaştırma Memur-Sen Bölge Başkanı Mehmet Akkuş, Bem- Bir-Sen Şube Başkanı Sadican Aygen, Erzincanlılar Dernek Başkanı Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Güven Perçem ile Memur-Sen Basın ve İletişi Başkanı Mustafa Ulusoy katıldı.

Genel kurula önceki dönem başkanlık yapan İbrahim Keleşoğlu’nun da liste vermesi bekleniyordu. Divana liste sunan Keleşoğlu verilen 20 dakikalık sürenin geçmesinden dolayı ikinci listeyi kabul etmedi. Yaşlık, listenin kabul edilmesini istedi ve bunun üzerine karar delegelere bırakıldı. Delegeler açık oylamayla listeyi kabul etmedi. 162 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu genel kurulda Şahin Yaşlık yeniden seçilerek bir kere daha güven tazeledi.

img_3669.jpg

‘KARŞINIZA ÇIKTIK’

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkan Yardımcısı Nevzat Aktaş’ın ardından başkanı yardımcısı Halil İbrahim Alkan faaliyet raporunu okudu. Yeniden başkan seçilen mevcut Şube Başkanı Şahin Yaşlık teşekkür konuşmasından sonra, “Mazlum coğrafyalara umut olan bir Eğitim-Bir-Sen var. 4 yıl boyunca sendikamızı güçlü yönetmenin gücüyle bugün karşınıza çıktık. Yeni bir dönem için adaylığımı sevginize ve desteğinize sunduk. Sosyal sorumluluk projelerinin arttığı projeler gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme merhaba” dedi.

‘ÜYE SAYIMIZI 2 KATINA ÇIKARTTIK’

Yaşlık, “Sendikamızı yeni umutlara taşıyacağız. Üye sayımızı 2 katına çıkartarak 8 bine yaklaştık. Önümüzdeki yıla kadar üye sayımızı 10 bin yapma hedefindeyiz. İlk yılımızda üyelerimize araç ve şube binamızı kazandırmak. Büyükşehirle birlikte 12 ilçeden yetki aldık. Sendika binamızı akademik bir hale getireceğiz. Hiçbir ilçe başkanımızı kendimize rakip görmedik, bir bütün gibi kenetlendik. Yani dönemde birçok şube açıp, eğitime yeniden büyük katkılar sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu (Asil)

Şahin Yaşlık, Halil İbrahim Alkan, Gökhan Dumrul, Necdet Yaşa, M. Salih Çeğil, Sergülen Kurt ve Nevzat Aktaş.

Denetleme Kurulu

Beyhan Yenigün, Fatih Taşdelen, Özlem Yıldırım, Ayhan Erin ve Hüseyin Özmen.

Disiplin Kurulu

İsmail Boğa, Musa Kartal, Yetkin Çelik, Ercan Mengüloğlu ve Hamit Ümit Şişman.

Üst Kurulu Delegeleri

Şahin Yaşlık, Kamuran Öğçem, Abdülkadir Yardımcı, Fazlı Yağmur ve Nail Ekiz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑