Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere tam zamanlı toplam 240 adet sözleşmeli personel alımı yapacak

3 Nisan 2018 Saat: 19:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.841 kez okunmuştur

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alacak
Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alacak

Personel alımına ilişkin yapılan duyuruda, başvuru şartları, başvuru tarihi ve şekli, sınav tarihleri yer alıyor. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru ne zaman, nasıl yapılır? Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı ile ilgili merak edilen soruların yanıtı...

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU NE ZAMAN, NASIL YAPILIR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılacak personel alımı için başvurular, 9-30 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda sözleşmeli personel olmak için başvuru yapacak adaylar, başvurularını internet üzerinden belirlenen tarihler aralığında www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapabilecek.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taş ımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak. 

Alım yapılacak unvanların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak. Yapılacak başvurularda; 2016 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 ve KPSSP 94 puan türü kullanılacaktır.

Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (30 Nisan 2000 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1983 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).

Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak. Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑