Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Saadet Partisi’nden coşkulu miting

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ilimizde gerçekleştirdiği mitingde yaptığı konuşmada “Bu seçimler iktidara ayağını denk al denmelidir. Bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermeyeceksiniz, sarı kart göstereceksiniz” dedi

23 Mart 2019 Saat: 21:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.509 kez okunmuştur

Saadet Partisi’nden coşkulu miting
Saadet Partisi’nden coşkulu miting

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ilimize gelerek Milli İrade Meydanı’nda miting gerçekleştirdi. Karamollaoğlu’nun miting programına SP İl Başkanı Nurettin Çelik, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Milletvekili Haydar Akar, SP Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, SP ilçe belediye başkan adayları, SP İlçe Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Coşkunun yüksek olduğu mitingde partililere hitap eden Karamollaoğlu “Bu seçimler iktidara ayağını denk al denmelidir. Bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermeyeceksiniz, sarı kart göstereceksiniz” dedi.

ONLARI SANDIĞA GÖMECEĞİZ 

Miting programında konuşan SP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, “Yerel yönetimler çok önemli. Niçin önemli? Hepimiz yaşamış olduğumuz bölgede ölümden doğuma kadar sorumluyuz. Yerel yönetimlerde taraf tutulmaz. İnsanlara partizanca yaklaşmak hoş şeyler değil. Gördüklerimiz içler acısı. İnsanları ayrıştırıyorlar. Yerel yönetimlerde ayrıştırma olmamalı. Herkesi kucaklamalıyız. 3 dönem Dilovası’nda hizmet yaptık.Dilovası’nda malesef Dilovası’nda 10 yıldır bir çivi çakılmadı. Biz onlar gibi olmayacağız. Biz vatandaşın hizmetkarıyız diyorlar ama öyle değil. Belediyeler çeteleşmiş bu çeteleri Allah’ın izniyle biz indireceğiz oradan.  İnsanları tehdit ediyorlar. Bize oy vermezseniz  sizi işte çıkarırız diyorlar belediye personeline. Bu cesurların işi. Biz onları sandığa gömeceğiz Allah’ın izniyle” dedi. 

BAŞİSKELE TAMAM İNŞALLAH
Dalkılıç’ın ardından konuşan SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu ise “Başiskele’de AK Parti’lisi, CHP’lisi, İYİ Partilisi hepsi Saadet Partisi çatısı altında toplandı. Başiskele bizi bekliyor. Başiskele tamam inşallah. Bunu yürekten söylüyorum. İlçemizdeki kutlamalardan sonra hepinizi Başiskele’ye bekliyoruz. Şükür Namazı’nı hep birlikte kılalım. Biz inadına birlik, beraberlik ve kardeşlik diyoruz” ifadelerini kullandı. Mutlu’nun ardından konuşan SP İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen, “Kocaeli Saadet’i bekliyor. Biz böyle bir memleket istemiyoruz. Biz beton yığınlarına gömülmüş bir Kocaeli olsun istemiyoruz. Biz yeşil bir İzmit, Kocaeli istiyoruz. Bizler kardeş kavgası olsun istemiyoruz. Biz bu milletin ötekileştirilmesini istemiyoruz. Tüm kardeşlerimiz kurtuluş için her yerde Saadet partisine mühürlerini basacaklar. Perşembe Pazarı alanının heyecanıyla dolduran herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİ DÜNYANIN GÖZDESİ HALİNE GETİRECEĞİZ
Özen’in ardından kürsüye gelen SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Biz Mahalli İdareler seçimi yaşıyoruz. Bu ne ilk ne de son mahalli idareler seçimi olacaktır. Biz nice idareciler gördük. Kimse bu seçimlere başka anlamlar yüklemesin. Kim bu ülkede gerilimi arttırıyorsa o sorunları öteliyor demektir. Belediyecilerin borç yükü sorun olarak karşımızda durmamaktadır. Belediyelerde yolsuzluk tabii bir hale gelmiştir. Birileri bu seçimde hokkabazlık yapıyor. Biz Saadet Partisi olarak Kocaeli’deki 1 milyon 850 bin insanımızı yaşam tarzı ne olursa olsun kucaklıyoruz. Birileri yalanı karakter edinmişler. Toplum sözlerimizi anladı ama soylu da anlayacak soysuz da anlayacak. Bütün belediyelerimiz sürükleniyor. Biz Kocaeli’mizin potansiyellerini değerlendireceğiz. Bu şehri dünyanın gözdesi haline getireceğiz. Ben Kocaelili hemşerimizin aklına da vicdanına da güveniyoruz” ifadeleriyle sonlandırdı.

SEÇİME GİDİYORUZ, SAVAŞA DEĞİL

Çelik’in ardından partilileri selamlayarak kürsüye gelen SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Biz bir seçime gidiyoruz. Savaşa gitmiyoruz. Bu ülkeyi seven, bu ülke için çaba sarf eden herkes bunu iyi bilmeli. Malesef seçime giderken adil bir ortamda seçime gitmiyoruz. İktidar bütün medya organlarını tekeline almış, neyin yayınlanacağına onlar karar veriyor. TRT böyle bir seçime giderken bizim bazı reklamlarımızı, size ulaştırmıyor. Bunu bilin. Türkiye’de biz son 70 yıldır böyle bir seçime hiç gitmedik. AK Parti’ye ve genel başkanına tavsiyem şu: 2002’de seçimlere giderken Tayyip Erdoğan ne diyordu bir baksınlar. Bugünkü icraatlarıyla ogünkü söylemleri arasında dağlar kadar fark var. O zamanlar adalet istiyorlardı. Şu anda adaleti mumla arasak bulamayız. Adalet olmadan barış olmaz. Adalet olmadan bir ülke kalkınamaz” ifadeleriyle sürdürdü.

SARI KART GÖSTERECEKSİNİZ
“Bu seçimde hükümetler değişmeyecek” diyen Karamollaoğlu konuşmasında, “Eğer bu seçimlerde yerel seçimlerde kullanılan oylar bir ihtar olarak algılanmazsa biz ülkemizdeki insanların tepesine ne kadar vurursak vuralım bunlar memnun diyecekler. Bu seçimler iktidara ayağını denk al denmelidir. Bu seçimde iktidara kırmızı kart göstermeyeceksiniz, sarı kart göstereceksiniz. Bugüne kadar yaptıklarını yaparsan bir sonraki seçimde kırmızı kart görürsün. Tıkandılar sizler de biliyorsunuz. Bu arkadaşlar yoruldu. Bir değişikliğe mutlaka ihtiyaç var” dedi.

 İMPARATORLUĞUNA DÖNÜŞTÜ

Karamollaoğlu mitingde, “Bu iktidarın ayağını denk alması lazım. Yolsuzluk almış başını gidiyor. Memleketimizde adalet rafa kalktı. 15 Temmuz hadisesinin yaşanmasına senin tavırların sebep oldu. Sen ayrılık bitsin diye methiyeler düzdün. Siz sadece kendiniz varmış gibi bir tavra giremezsiniz. Allah’tan korkun. Bizim şehit olan, gazi olan üyelerimiz var. Siz bunları nereye koyacaksınız. Gerçekleri göreceksiniz. Siz görmüyorsanız biz size hatırlatmada bulunuyoruz. Türkiye korku imparatorluğuna dönüştü. Biz bütün baskılara, tehditlere rağmen varız” diye konuştu.

Saadet Partisi'nin Kocaeli mitingi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑