Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Saadet Partisi, meclis üyesi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantılarına Kandıra’da devam etti.

11 Mart 2019 Saat: 11:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.028 kez okunmuştur

Saadet Partisi, meclis üyesi adaylarını tanıttı
Saadet Partisi, meclis üyesi adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Kandıra Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtım toplantısı Yelkencioğlu Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programa Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan, İl Başkanı Nurettin Çelik, İlçe Başkanı Haydar Bir, İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin ve çok sayıda partili ile muhtarlar katılım sağladı.

“BİRLİKTELİKLE ŞAHLANACAĞIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Haydar Bir, güçlü bir aday ve dinamik meclis üyesi adayları ile Kandıra’yı alacaklarını vurguladı. Ardından konuşan İl Başkanı Nurettin Çelik, Kandıra’ya hizmet konusunda üvey evlat muamelesi yapıldığını söyleyerek, “Bu seçim döneminde dürüst başkan, dürüst yönetim anlayışıyla birlikte Saadet Partisi’nin Kocaeli’nin tamamında birlikte güçlü birliktelikle şahlandığı bir dönemi yaşayacağız. Kandıra’nın refahı için desteklerinizi bekliyoruz” İfadelerini kullandı.

DÜRÜST BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

“Cepsiz ceket halkından başka kimsenin önünde eğilmeyi sebep verecek bir şeyi saklamak zorunda kalmayanların ceketidir” diyerek konuşmasını sürdüren Çelik, “Planlı ve programlı çalışacağız, şehirlerimize hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur diye yönetmeyeceğiz, vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin zamanında ve eksiksiz ve ihtiyaçlara göre sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. İşi ehline vereceğiz. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Yolsuzluk ve israfa geçit verilmeyecek. Kaynaklar vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak. İhaleler kayırmacılık yaparak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamı vatandaşın doğrudan hizmetine sunulacak. Milletin alın terine sahip çıkılacak. Partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız. Aynı toprağı paylaştığımız insanlarla barış içinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız” ifadelerini kullandı.

İŞİMİZİN BAŞINDA HAKKIYLA DURACAĞIZ

Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan ise yaptığı konuşmasında, “Cepsiz ceket terimi ile Müslümanın çalmayacağını belirtmek için farkındalık oluşturmak istedik. Toplumumuz öyle bir hale geldi ki üslup sorunu yaşıyoruz. Saadet Partisi’nde Sayın Erbakan’la başladık ve biz buna istinaden üslubumuzu koruyacağız. Kelimelerimizi özenli seçerek sizleri kırıp dökmeden konuşmaya dikkat ediyoruz. İş merkezli olup, çalmadan, hakkıyla görevimizin başında olacağız” ifadelerini kullandı.

TOPLUM GERÇEKLERLE YÜZLEŞTİRİLMEK İSTENMİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ise, “31 Mart yerel seçimlerinin ülkemizde iyiliklerin, güzelliklerin ve merhametin çoğalmasına ve kaygı ve endişelerin giderilmesine vesile olmasını istiyoruz. Bu seçim mahalli seçim değil de, genel seçim gibi görünüyor. Seçime başka anlamlar yüklenmesi yanlış. Toplumun gerçeklerle yüzleşmesi istenmiyor ve millet olarak düşünmemiz istenmiyor. Bu seçimde toplum hak ettiği idareye ulaşacak. Danışarak istişare etmek ve her şeyi değerlendirmek lazım. Ama gerekli hassasiyet gösterilemiyor. Bizim en önemli prensibimiz kendimizi denetime açık hale getirmek. Kapalı kapılar ardında yapılan işler topluma  zarar verir” dedi.

ADAY ADAYLARI TANITILDI

Programda konuşmaların bitmesinin ardından belediye meclis üyeleri tanıtıldı. Tek tek sahneye çıkan adaylar, kısaca kendisini tanıttı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑