Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ramazan Arslan, Kefken Köyü’nü ziyaret etti

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan, Kefken Köyü’nü ziyaret ederek halkla buluştu. Merkez dikiş kursu ve Kefken İlkokulu Müdürü Hasan Çiftçi’yi ziyaret eden Arslan, ziyaretlerden memnun ayrıldı.

7 Mart 2014 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.248 kez okunmuştur

Ramazan Arslan, Kefken Köyü’nü ziyaret etti
Ramazan Arslan, Kefken Köyü’nü ziyaret etti

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan, geçtiğimiz gün Kefken Köyü’nü ziyaret etti. Arslan’a belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti. İlk olarak köy kahvesinde halkla buluşan Arslan, projelerini anlatarak destek istedi.
EKŞİ’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ Kefken Köyü halkı Arslan’ a “Seçimden sonra Kandıra’dan gitmeyecek tek aday olduğunuz için size destek vereceğiz. Belediyeyi siz varken sık sık ziyaret edeceğiz. Meclis üyesi 2. sıra adayı Köksal Ekşi’ye de sahip çıkacağız” dedi. Ramazan Arslan ise gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getirerek “Kandıra’ya hizmet için bu göreve talip olduk. Sizlerinde desteği ile Kandıra’yı milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.
MÜDÜR ÇİFTÇİ’YE ZİYARET Daha sonra merkezde bulunan dikiş kursunu da ziyaret eden Arslan, uzun süre kurs öğrencileri ile sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi. Ardından Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu Müdürü Hasan Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Arslan, Kefken Köyü’nün sıkıntıları ve ihtiyaçları hakkında konuştu. Öğrencilerin ihtiyaçları ve okula rahat ulaşımları açısından Arslan ile istişareler yapan Çiftçi, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendilerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑