Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

“Performans Düşüklüğü Var”

24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanlarına yüklendi. Karaosmanoğlu, “Performans düşüklüğü var” dedi.

27 Haziran 2018 Saat: 19:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.600 kez okunmuştur

“Performans Düşüklüğü Var”
“Performans Düşüklüğü Var”

Ak Parti Kocaeli’nde kaybettiği 100 bin oy ülke siyasetinde de tartışılmaya başlandı. Önemli kalemler Ak Parti’nin Kocaeli’nde ki oy kaybına dikkat çekti. En farklı ve sert açıklama ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan geldi. Kocaeli’nde 7 milletvekili çıkarmayı başarısızlık olarak gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bazı noktalarda seçmen bize mesaj vermiş. 24 Haziran sonuçlarını yerel seçimler geldiğinde başkanlarımız için değerlendireceğiz” dedi.

BELEDİYELERİMİZDE PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VAR
Vatandaşın verdiği mesajı değerlendireceklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bazı belediyelerimizde düşüklük var. Performans düşüklüğü var. Alınan oylardan belli oluyor. Belediyeler, yerel yönetimler genel seçimlere etki etmez diye bir şey yok. Yerel genele, genel yerele etki eder. Genel değerlendirmesini yerel seçimler yaklaşınca yapacağız” ifadelerini kullandı. En önemli noktanın birinci turda Türkiye’nin Cumhurbaşkanını seçmesi olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Seçilmeseydi 13 milletvekili çıkarmanın anlamı yoktu” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑