Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Pepe ve Akar Beylerbeyi’nde oruç açtı

Kandıra Beylerbeyi Köyü Derneği ile Köy Muhtarlığı ortaklaşa iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa eski Çere ve Orman Bakanı Osman Pepe ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da katıldı.

30 Temmuz 2013 Saat: 07:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.054 kez okunmuştur

Pepe ve Akar Beylerbeyi’nde oruç açtı
Pepe ve Akar Beylerbeyi’nde oruç açtı


Beyler beyi Köyü derneği ve Köy muhtarlığı tarafından köy meydanında ortaklaşa düzenlenen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Danışmanı Gültekin Görüm, Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz, Genç Kocaeliler Dernek Başkanı Ayhan Varol, Marmara Birlik Kooperatif Başkanı Sefer Yıldız, GİOSB Müdürü Hamit Eroğlu, Kandıraspor Başkanı İsmail Hakkı Buruş, siyasi parti ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve köy halkı katıldı.
Eski Çevre ve Orman Bakanı Pepe, İftardan yaklaşık bir saat önce köye geldi ve köy kahvesinde köylülerle sohbet etti. Pepe’nin Kandıra’da birkaç eski dostunu ziyaret etmesinin ardından iftara katıldığı öğrenildi. Kandıra CHP İlçe yönetimi ile iftar saatine yakın iftara katılan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise iftar masalarını tek tek dolaşarak protokoldeki yerini aldı. Dernek Başkanı Ayhan Akyıldız ve Köy muhtarı Musa Yener tarafından ayakta karşılanan davetliler, iftar sonrasında köy kahvesinde içilen çaylar ve yapılan sohbetin ardından köyden ayrıldılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑