Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Oyunu kullanan Kerpe’ye koştu

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oylarını erken saatlerde kullanan vatandaşlar, Kerpe ve Kefken plajlarına akın etti.

10 Ağustos 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.636 kez okunmuştur

Oyunu kullanan Kerpe’ye koştu
Oyunu kullanan Kerpe’ye koştu


Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oylarını kullanan vatandaşlar Kerpe ve Kefken plajlarına akın etti. Sıcak havanın tadını çıkarmak için denize koşan vatandaşlar Kerpe ve Kefken plajlarını hınca hınç doldurdu. Oylarını kullanmanın rahatlığıyla sıcak hava ve denizin tadını çıkartan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ‘Hayırlısı neyse o olsun’ diyerek adaylara başarı diledi.
ESNAF MEMNUN Kerpe esnaflarından Murat Kul, İzmit Yahya Kaptan’da oyunu kullandıktan sonra iş yerini açarak hizmet vermeye başladı. Vatandaşın yoğun talebini karşılayabilmek için kolları sıvayan Kul, Kerpe’nin yoğun kalabalığından bir hayli memnun olduğunu ifade etti.
OYUNU KULLANAMADI Kerpe esnaflarından Sinan Burhan, işlerin yoğun olması nedeniyle Kandıra’ya oyunu kullanmak için gidemedi. İşletmesini tek bırakıp gidemediği için oy kullanamayan Burhan, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti.
GENÇLER DENİZE AKIN ETTİ Sakarya’da oyunu kullandıktan sonra sıcak havanın keyfini yaşamak için Kerpe plajını tercih eden gençler, gün boyunca denize girerek serinledi. Mutlu Açık ise, ailesiyle birlikte Derince’de oyunu kullandıktan sonra günü birlik Kerpe sahiline gelerek haftanın yorgunluğunu attı.
KERPE’DE SERİNLEDİ Hava sıcaklığının 31 derece dolayında seyrettiği Kandıra’da, İstanbul’dan oylarını erken kullanarak Kerpe sahiline gelen Naim Doğan, ailesiyle birlikte serin suların keyfini çıkarttı. Kerpe’ye sık sık geldiklerini dile getiren Doğan, hafta sonunu değerlendirebilmek için oylarını erken kullandıklarını ifade etti.
İLK OYU ERDOĞAN’A 18 yaşına yeni giren Talha Cankurt, ilk kez oy kullanmanın mutluluğunu yaşadı. Türkiye’de ilk kez halkın oyuyla seçilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk kez oy kullanmanın sevincini yaşayan Cankurt, “Bugüne kadar yaşım gereği başbakanımıza oyum hiç nasip olmamıştı. Şimdi ilk kez oy kullanıyorum ve başkanımızın cumhurbaşkanlığına gittiği bu yolda bende destek veriyorum” diye konuştu.
YİNE KAZA Denize akın eden vatandaşlar kazayı da beraberinde getirdi. 34 YK 8826 plakalı araç ile 55 ZB 331 plakalı araç Kefken-Kerpe yol ayrımında kafa kafaya çarpıştı. Araç içinde bulunan kişiler kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından bir süre Kerpe-Kefken yolu trafiğe kapandı. Yolda uzun süren araç konvoyu oluştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑