Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Otelin televizyonları çalan kişi eski çalışanı çıktı

Kerpe Lidya Beach Otel’in eski çalışanı 96 adet televizyon çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Televizyonların bulunması sonrası otel sahibi, televizyonları ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını ifade etti.

21 Ocak 2021 Saat: 23:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.741 kez okunmuştur

Otelin televizyonları çalan kişi eski çalışanı çıktı
Otelin televizyonları çalan kişi eski çalışanı çıktı

Kocaeli’nin tatil beldesi Kandıra’nın Kerpe Mahallesinde bulunan Kerpe Lidya Beach Otel’e giren hırsız ya da hırsızlar, otel odalarında bulunan 96 adet LCD televizyonları çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Kış sezonu nedeniyle kapalı olan oteline kontrole geldiğinde hırsız girdiğini ve televizyonların çalındığını fark eden otel sahibi Tekin Alkan durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Konuyla ilgili inceleme yapan jandarma ekipleri Alkan’ın şikayetinden yaklaşık 3 gün sonra, daha önce otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Aralık ayında işten ayrılan R.Ç. ve arkadaşı İ.G. isimli 2 kişiyi tespit etti.

ESKİ ÇALIŞANI TUTUKLANDI
Eski çalışan R.Ç. ve ona yardım eden arkadaşı jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken otelden çalınan televizyonlar da ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Adliyeye sevk edilen R.Ç. tutuklanırken İ.G. ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kandıra Lidya Beach Otel’in sahibi olan Tekin Alkan, “Otelim kışın kapalı, elektrikleri kesik ve kameralarımız da kapalı oluyor. Bekçimiz vardı, Aralık ayında da işten çıkmıştı. 3, 4 gün önce otele gittim. Odalara baktığımızda bütün televizyonların çalındığını fark ettik ve durumu jandarmaya bildirdik. Jandarma ekipleri hemen bizimle ilgilenerek otele geldiler ve inceleme yaptılar. Parmak izi çalışmaları yaptılar. İfademi aldılar ama ben 96 tane televizyon için uğraşmalarını istemedim ve şikayetçi olmadım” dedi.

TÜRKİYE’DE ADALET VARMIŞ BİR KEZ DAHA GÖRDÜM
Alkan, “Jandarma ekipleri bana Kandıra Cumhuriyet Savcısı’nın ve alay komutanının talimatı olduğunu söyleyerek hırsızı bulacaklarını söylediler. Ben bulabileceklerine ihtimal vermiyordum. Kameralar da çalışmıyordu ama ona rağmen hırsızı 3 günde buldular. Ben şuna inandım ki bazen televizyonda bazı kişiler çıkıp konuşuyorlar, Türkiye’de hukuk yok, güven yok, adalet yok diye. Ben onlara seslenmek istiyorum. Kocaeli’de bir alay komutanımız var, Kandıra’da bir başsavcımız var, bu işle ilgilenen bir savcımız var. Kandıra İlçe Jandarma Komutanımız var. Kerpe Karakol Komutanı hiç uyumadan yorulmadan çalışarak ekip halinde hırsızı bulduklarını bana ilettiler. Ben çok mutlu oldum” dedi.

HEPSİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAĞIŞLAYACAĞIM

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ben artık şuna inandım; Kandıra Kerpe’de bizim mal ve can güvenliğimiz onlara emanet. Ben başıma bu iş gelene kadar hiçbirini tanımıyordum ama bu işle ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Benim mutluluğum televizyonlarımın bulunmasından değil, gerçekten korunduğumuzu ve güvende olduğumuzu bilmekten mutluyum. Televizyonlarımın hiçbirini teslim almayacağım. Kaç tanesi de bulunduysa hepsini ihtiyacı olana bağışlayacağım” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑