Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ölmez; “24 Haziran’da rakibimiz yok”

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Sandıklara güveniyoruz. 24 Haziran seçimlerinde rakibimiz yok” dedi.

19 Haziran 2018 Saat: 22:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.361 kez okunmuştur

Ölmez; “24 Haziran’da rakibimiz yok”
Ölmez; “24 Haziran’da rakibimiz yok”

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala gazetemize değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Biz kimse sahaya çıkmadan önce sahadaydık. Halkın nabzını biliyoruz, sıkıntılarını biliyoruz, eksiklerimizi biliyoruz. Seçimden seçime halkımızın yanında değiliz. O yüzden insanlarımızdan destek istemek konusunda bir sıkıntımız olmadı. Milletvekillerimiz ve belediye başkanımızla her an sahadaydık. Tüm mahallelerimizi 2-3 tur gezdik. Çoğu mahallerimizin sıkıntısını çözdük. Özellikle Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ekonomik paket, torba yasa, imar affı ve emekli ikramiyeleri devletle milleti barıştırdı. Bizim için de önemli bir motivasyon oldu. Reisimizin her zaman halkın dertlerine eğilen birisi olduğu buradan anlaşılıyor” dedi.

SANDIKLARA GÜVENİYORUZ

“Seçimlere hazırız, sandıklara güveniyoruz” diyen Ölmez, “Ben yeni bir başkanım ve bu ilk seçimim. Bugüne kadar halkımız için elimden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Tek istediğim Cumhurbaşkanımıza ve partimize Kocaeli’nde en büyük desteği Kandıra’nın vermesi. Bunun için ekibimle birlikte çok çalıştık. İnşallah seçmenimiz de bizleri onure eder ve bizi Kocaeli birincisi yapar” dedi.

RAKİBİMİZ YOK

Cumhur ittifakına Kandıralıların yoğun teveccühü olduğunu ve beklentilerinin karşılandığını belirten Ölmez, “Kandıra Cumhurbaşkanını seviyor, AK Parti’yi seviyor. Aynı şekilde milletvekilliğinde de bir makas yok. Bu konuda farklı şeyler yapılmak istendi ama birlik ve beraberlik içinde sağduyulu seçmen AK Parti adresini yani evini terk etmedi, terk etmeyecek de. Cumhur ittifakında da milletvekilliğinde de AK Parti diğer partilerin çok çok önünde. Rakibimiz yok” dedi.

SEÇMENİMİZ DİRİ DURSUN

Sandık görevlilerinin 24 Haziran’da gereken özveriyi göstereceğini söyleyen Ölmez, “24 Haziran’da AK Parti tarafından en ufak bir gerginliğe izin verilmeyecek. Seçim sürecinde de arkadaşlarıma hep şunu söyledim; diğer partileri gördüğünüz zaman müziğin sesini kısın. Bu bizim saygımızdandır. Seçmenimiz de diri dursun. AK Parti seçmeni gümbür gümbür birleşti. Son seçimlerde aldığımız oyun üzerinde oy alacağız” dedi.

BU SEFER TERCİHLERİ AK PARTİ OLSUN

Tüm Kandıra halkının oyuna talip olduklarını da sözlerine ekleyen Ölmez, “CHP’den MHP’den, Saadet Partisi’nden hatta oyunu yanlışlıkla HDP’ye veren seçmenimizden de oy istiyoruz. Eğer Kandıra’yı daha iyi bir yerlerde görmek istiyorlarsa, Kandıra’nın daha gelişmiş, daha müreffeh daha yaşanılabilir, daha sosyal bir ilçe olmasını istiyorlarsa bu sefer tercihleri AK Parti olsun” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑