Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Genel

Oğuz Yoldaş, yoğun bakımdan çıkmak için gün sayıyor

Oğuz Yoldaş, yoğun bakımdan çıkmak için gün sayıyor 1 Kasım’da geçirdiği trafik kazasından bu güne, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Oğuz Yoldaş sevenlerin duası ve doktorların çabasıyla yoğun bakımdan çıkmak için gü

11 Aralık 2015 Saat: 00:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.345 kez okunmuştur

Oğuz Yoldaş, yoğun bakımdan çıkmak için gün sayıyor
Oğuz Yoldaş, yoğun bakımdan çıkmak için gün sayıyor

Oğuz Yoldaş 40 gün sonra sevenlerinin duasıyla doktorların çabasıyla hızla iyileşiyor. 1 Kasım akşamı Kandıra – Kaynarca yolu Balcı köyü mevkiinde Doğan Ay yönetimindeki araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmıştı. Araçta bulunan Oğuz Yoldaş araçtan fırlayarak kafasından ve karın bölgesinden darbe almıştı. Araç sürücüsü Doğan Ay ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Yoldaş’a Kandıra Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından  Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Oğuz Yoldaş, burada yoğun bakım ünitelerinin dolu olması nedeniyle Özel Yalova Hastanesine kaldırıldı.

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR

1 Kasım’dan bu güne yoğun bakım ünitesinde sevenlerinin duasıyla her geçen gün daha iyiye giden Yoldaş, ileriki günlerde ameliyata alınması bekleniyor. Aslen Kandıra Beylerbeyi köyünden olan Şile’de yaşamını sürdüren Seyfettin – Ayşe Yoldaş’ın tek çocukları olan Oğuz Yoldaş askerlik için gün sayıyordu. Sakarya Akyazı’daki halasının oğlu  Doğan Ay ile Kandıra’dan Akyazı’ya gidiyorlardı. Talihsiz kaza Kandıra çıkışı Balcı köyü mevkiinde 1 Kasım akşamı meydana geldi. O günden bu güne yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Oğuz’un annesi, babası ve sevenleri hastaneden bir an bile ayrılmadı. Yoldaş sevenlerinin duası ve doktorların çabasıyla şimdilerde yoğun bakımdan çıkmak için gün sayıyor.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Metin Acar 11.12.2015 11:00
Allah yardımcısı olsun acil şifalar dilerim
Abdulllah AYYILDIZ 11.12.2015 08:43
Allah kendisine acil şifalar, anne babasına ve yakınlarına güç kuvvet versin.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑