Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Muhtarlarda başkan değişmedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin kongresinde Mustafa Satılmış ile Ergün Akıncı yarıştı. Mevcut başkan Mustafa Satılmış, kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

19 Şubat 2020 Saat: 15:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.337 kez okunmuştur

Muhtarlarda başkan değişmedi
Muhtarlarda başkan değişmedi

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. 82 muhtarın oy kullanacağı kongreye Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi eski başkanı Vedat Yoldaş,Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları katılım sağladı. 

“HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan başkanlığınıTürkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi eski başkanı Vedat Yoldaş, katip üyeliği ise Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Efe ileBaşiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş yürüttü. Toplantıda konuşan Başkan Turan, “Bugüne kadar görev yapan dernek başkanımıza ve yönetimine ilçemize vermiş oldukları hizmetlerden ve birlik ve beraberliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak arkadaşların da geçmişteki birliktelikle hareket edeceklerinden şüphem yok. İnşallah hep birlikte Kandıra’mıza hizmet ederiz. Seçiminiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“FARKINDALIK İÇİN ADAYIM”

Sözlerine kendisini tanıtarak başlayan dernek başkan adaylarından Şerefsungur Mahalle Muhtarı Ergün Akıncı, “Derneğimizi ayakta tutan yapı taşları bizleriz. Bizlerde derneğimizi başarılı bir şekilde devamlılığını sağlamak için çalışmalıyız. Siz muhtar arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmak için, farkındalık için adayım. Bu seçimin sonucunda kaybeden olmayacak, derneğimiz ve ilçemiz kazanacaktır. Tercih ve takdir muhtarlarımızındır” dedi.

“SON KEZ ADAYIM”

Ardından konuşan mevcut dernek başkanı Mustafa Satılmış ise, “9 yıldan bu yana derneğimizde 2 dönem başkan yardımcılığı yaptım, bir dönemdir de başkanım. Hepinizin bildiği gibi hergün dernekte bulunmaktayım. Kurumlar arasındaki diyalog her zaman üst seviyededir. Bundan sonra da bu iletişim devam edecektir. Önemli olan derneğimizin devamlılığı, birlik ve beraberliğimiz. Bu benim son dönemim. Son kez aday olduğum seçimde hepinizden destek bekliyorum” dedi.

KAZANAN; MUSTAFA SATILMIŞ

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 80 muhtarın oy kullandığı seçimlerde Mustafa Satılmış 50, Ergün Akıncı ise 30 oy aldı. Güven tazeleyen Başkan Mustafa Satılmış'ın yönetim kurulu üyeleri ise şu şekilde; Rasim Candan, Ahmet Akaba, Kadir Aykan, Emin Akçay, Mehmet Öz, Şerafettin Gökçe, Ömür Özmenek, Mehmet Şentürk, Adnan Kaçan. Denetim kurulu üyeleri; Mehmet Efe, Mücahit Sevim, Ünal Kocabaş. Üst kurul delegeleri; Cüneyt Özcan, Ergün Türkmen,İsmail Karakoç, Şükrü Özdil, Yahya Pekcan, Ali Özaydın, Nihat Sarı, Mehmet Elmacı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑