Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Muhtarlar Kandıra- İzmit yolunu protesto edeceklerdi!

Kandıra Muhtarlar Derneği üyeleri Kandıra- İzmit yolunu bir süre kapatacak olan muhtarlar, Kandıra yolunda meydan gelen ölümlü kazaları protesto edeceklerdi.

1 Kasım 2018 Saat: 04:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.746 kez okunmuştur

Muhtarlar Kandıra- İzmit yolunu protesto edeceklerdi!
Muhtarlar Kandıra- İzmit yolunu protesto edeceklerdi!

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, bugün Kandıra Yolu’ndaki kazalarla ilgili açıklama yapacaktı. Yolu bir süre kapatacak olan muhtarlar, Kandıra yolunda meydan gelen ölümlü kazaları protesto edeceklerdi. Fakat Yener açıklamaya iptal etti. İptal sebebini açıklayan Muhtar Yener, “Üst düzey yetkililerimizden yol yapımı son durumu ve ne yapılabilir noktasındaki bilgi aldığımız da tüm hassasiyetle konunun takip edildiğini öğrendik” ifadelerini kullandı.

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, “ölüm yolu” olarak adlandırılan Kandıra-İzmit yolundaki kazalarla ilgili yapacağı açıklamayı iptal etti. İptal sebebiyle ilgili açıklamalarda bulunan Yener, “Kandıra Muhtarlar Derneği olarak bugün saat 12.00' de Kandıra- İzmit yolunda en son 5 evladımızın ölümüyle sonuçlanan Yusufça Sapağı kanı mahallinde yapacağımız basın açıklaması iptali İle ilgili saygı değer Halkımım ve siz değerIi basın mensuplarım bilgilendirmek isteriz.

Kandıramız ile ilgili büyük hassasiyeti olan her konuda ilçemiz ve ilçe halkımızın yanında olan en üst düzey yetkililerimizden yol yapımı son durumu ve ne yapılabilir noktasındaki bilgi aldığımız da tüm hassasiyetle konunun takip edildiği bilgisine ulaşmış bulunuyoruz. 

En kısa zamanda yolumuza başlanılacağı bu arada da alternatif yöntemlerle kazaları en aza indirme noktasında teknik çalışmalar yapılacağı noktasında bizleri bilgilendirmişlerdir. Biz Kandıra Muhtarları olarak hem kazalarda yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını tazelememek hem de kısa süreliğine olsa da yolu kapatarak insanlarımızı mağdur etmemek için bugün saat 12.00’de yapacağımız yol güzergahındaki programımızı iptal etmiş bulunuyoruz” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑