Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sevil Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem’in kızı Sevil Doğan (30), hayatını kaybetti.

23 Temmuz 2019 Saat: 11:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 30.765 kez okunmuştur

Sevil Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Sevil Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve Saniye Ekrem çiftinin Hatay’da yaşayan en küçük kızları Sevil Doğan (30), geçtiğimiz hafta kadın hastalığı nedeniyle küçük bir operasyon geçirmek üzere Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde ameliyata girmişti. Operasyonun başarılı geçtiğini söyleyen doktor, Doğan’ı servise aldı ancak iddialara göre Doğan’ın ameliyat esnasında kalın bağırsağı kesilmişti ve durumu çok geç fark edildi. 5 gün yoğun bakımda kalan Doğan, dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

DOKTORDAN ŞİKÂYETÇİ OLACAK
Acılı baba Zeynel Abidin Ekrem, yaptığı açıklamada hastane yönetimine dava açacağını belirterek, “Kızım küçük bir operasyon için ameliyata girmişti. Doktor operasyonun güzel geçtiğini söyleyip kızımı servise aldı. Sancıları geçmeyince de gaz sancısı tanısı koyup hemşirelere lavman yaptırdı. Ameliyat esnasında kalın bağırsağı kesildiği için tüm dışkısı iç organlarına aktı. Bağırsağın kesildiğini çok geç fark ettiler. Bu esnada enfeksiyon kaptı. Doktordan ve hastane yönetiminden şikayetçi olacağım” dedi.

Hatay’da Sahil Güvenlik Komutanı olan Mahmut Doğan’ın eşi Sevil Doğan’ın cenazesi (Çarşamba) öğle namazına müteakip Kefken Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Potlar Mahalle Mezarlığına defnedildi. Acılı muhtarı, mahalleli yalnız bırakmadı, acısına ortak oldu. Askeri erkan, Eski bakan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve pek çok önemli isim de cenazedeydi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑