Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Muhtar Ekrem’den balık ziyafeti

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Ekil ve birim müdürlerine Kefken’de balık ziyafeti verdi.

28 Aralık 2015 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.869 kez okunmuştur

Muhtar Ekrem’den balık ziyafeti
Muhtar Ekrem’den balık ziyafeti

Kandıra Kefken Mahallesi’nin çalışkan ve başarılı muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve heyeti, mahallelerine yapılan hizmetlerde emeği geçenleri yemek organizasyonlarıyla ağırlayarak teşekkür ediyor.  Mahalle halkının destekleriyle gerçekleşen yemek organizasyonları hem idarecileri memnun ediyor, hem de hizmetlerden memnun olan mahalle sakinlerini. Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırlayan Muhtar Ekrem ve heyeti, önceki gün de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Lütfi Ekil ve birim müdürlerini yemekte ağırladı.

SAYISIZ HİZMET ALDIK

Kefken Beyoğlu Yaz Kampı’nda organize edilen yemeğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Numan Balaban, İSU Kandıra Şube Müdürü Medine Cici, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kandıra Bölge Şefi Faruk Taşer, Beyoğlu Kamp Amiri Yakup Erdoğan ve Kefken Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İzzet Küçük de katılım sağladı. Muhtar Ekrem yemek öncesi konuşma yaparak, “Bizleri kırmayarak nezaket yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye’mizin sayesinde mahallemize sayısız hizmet aldık. Plajlarımızdan alt yapımıza, yollarımızdan parklarımıza, kent meydanımızdan sosyal alanlara kadar birçok hizmeti Büyükşehir Belediyesi sayesinde halkımıza sunduk. Hizmetlerin devam edeceğine de inancımız tam. Çok yakın bir zamanda pazar yerimizin de çatısı yapılacak. Hizmetlerinizden dolayı başta sayın başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑