Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Muhtar Çelik’ten yol açma çalışmalarına destek

Kandıra Sepetçi köyü Muhtarı Hayri Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin traktörüne taktığı kar bıçağıyla 6 mahallenin yollarını açtı.

31 Aralık 2015 Saat: 14:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.786 kez okunmuştur

Muhtar Çelik’ten yol açma çalışmalarına destek
Muhtar Çelik’ten yol açma çalışmalarına destek

Tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’yı da etkisi altına alan kar yağışı, bazı mahallelerde yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi ekipleri Kandıra’nın mahallelerinde ana arterleri temizlerken, Sepetçi Mahalle Muhtarı Hayri Çelik de ekiplerin yardımına koştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kendi traktörünün önüne takılan kar bıçağı ile Sepetçi Mahallesi’nde ve çevre mahallelerde yol açma çalışması yürüten Muhtar Çelik, vatandaştan büyük takdir topladı.

HER ZAMAN HALKIN HİZMETİNDE

Yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Muhtar Çelik, Sepetçi, Hüdaverdiler, Kocakaymaz, Üğümce, Karadivan ve Beyce mahallelerinde kapanan yolları ulaşıma açık hale getirdi. Muhtar Çelik’e Hüdaverdiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Uçar da destek verdi. Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için her türlü önlemi alan Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, büyük özveri ile çalışan muhtarları Çelik’i de takdir ettiklerini ifade etti. Muhtar Çelik ise mahalle sakinlerinin her zaman hizmetinde olduğunu vurgulayarak, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑