Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor

Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için başlatılan Mobil Ofis karavanı, 4 – 8 Kasım tarihleri arasında Kandıra ilçesinde olacak.

31 Ekim 2019 Saat: 23:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.943 kez okunmuştur

Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor
Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanmasına yönelik başlatılan Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor. Mobil Ofis Karavanı, 5 gün boyunca vatandaşlara Kandıra’da hizmet verecek.

5 GÜN BOYUNCA KANDIRA’DA

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nca sunulan kart birimindeki hizmetlere destek amacıyla geliştirilen Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor. Mevcut sabit hizmet ofisleri haricinde yerinde hizmet amaçlanarak geliştirilen Mobil Ofis Karavanı, Kandıra merkezde vatandaşlara hizmet verecek.

YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde faaliyete başlatılan Mobil Ofis Karavanı, vatandaşlara anlık hizmet veriyor. Bu kapsamda Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri için hizmet veren Mobil Ofis Karavanı 04-08 Kasım tarihleri arasında Kandıra ilçesinde hizmet verecek. Bu süre içinde Mobil Ofis Karavanı’nda indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapılacak.

HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

“Mobil Ofis Karavanı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seyahat kartları hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor. Seyahat kartları hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayan Karavan, okulların eğitim öğretime başladığı zamanlarda yaşanan öğrenci kartı yoğunluklarını da azaltıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑