Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Mobil Ofis Karavanı Cebeci Sahili’nde

Büyükşehir Belediyesi’nin seyahat kartları ve KOBİS işlemlerinin yapılabildiği Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahilinde hizmet veriyor.

12 Temmuz 2019 Saat: 22:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.498 kez okunmuştur

Mobil Ofis Karavanı Cebeci Sahili’nde
Mobil Ofis Karavanı Cebeci Sahili’nde

2014 yılında faaliyete geçen Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” 12 ilçeye kuruldu. Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı.

CEBECİ SAHİLİNDE BİSİKLET KEYFİ

Kocaeli’nin özellikle yaz aylarındaki en gözde tatil merkezlerinden olan Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci Plajı’na da KOBİS istasyonu kuruldu. Cebeci’de tatil yapan vatandaşların akıllı bisikletlerden faydalanmaları tatillerine ayrı bir güzellik katıyor. KOBİS istasyonu yaz mevsimi süresince faaliyette olacak.

TATİL YAPAN VATANDAŞLARA KOLAYLIK

Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı. Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan karavan 9-14 Temmuz tarihleri arasında Cebeci Sahilinde vatandaşlara hizmet verecek. Bu süre içinde Cebeci’de tatil yapan vatandaşlar seyahat Kartları ve KOBİS birimlerinden faydalanabilecek.

KOBİS 12 İLÇEDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında faaliyete geçirdiği Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” projesi il genelinde hızla yayılıyor. 3. etapla birlikte 2019 yılında Kocaeli genelinde 71 istasyon, 864 adet akıllı park ünitesi ve 500 akıllı bisikletten oluşan KOBİS istasyonları 12 ilçeye kuruldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑