Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Minik Polen, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, evladının sağlığına kavuşması için yardım isteyen bir annenin sesi oldu.

22 Ocak 2021 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.159 kez okunmuştur

Minik Polen, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor
Minik Polen, sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor

Ankara’da yaşayan Serpil Bayar'ın 2 yaşındaki kızı Polen'in doğumdan sonra menenjite bağlı olarak geçirmiş olduğu beyin kanaması sonrası Cerebral Palsy hastalığı ile mücadele ettiğini belirten Eyisabuncular, hayata tutunmaya çalışan kızı için tek başına mücadele veren ve parti yönetiminden destek isteyen bir annenin sesini duyurdu. 

ANNESİ YARDIM İSTEDİ

Serpil Bayar'ın 2 yaşındaki kızının sağlık durumu hakkında yaptığı açıklama ise şu şekilde; "Polen 27 Ağustos 2018 tarihinde Ankara Doktor Sami Ulus Hastanesi'nde 26 haftalık prematüre olarak dünyaya geldi. Doğumdan sonraki 2. haftasında geçirmiş olduğu menenjite bağlı olarak beyin kanaması ve iç kanama meydana geldi ve bunlara bağlı olarak beyninde hasara istinaden Cerebral Palsy teşhisi konuldu.

TEDAVİ MASRAFI 120 BİN DOLAR

Beyninde oluşan bu hasarı onarmak için tarafıma fetal kök hücre tedavisi olması gerektiği bildirildi ama maalesef yurt içerisinde bu tedavinin mümkün olmadığı ve sadece Amerika'da bu tedavinin uygulandığı bilgisi verildi. Buna istinaden Amerika'da bulunan Stem Cell of Amerika tedavi merkezi ile irtibata geçtim. Tarafıma tedavi masrafı toplam 120 bin USD olarak bildirildi.

BABASI HASTALIĞI ÖĞRENİNCE BİZİ TERKETTİ

Benim bu tutarı karşılayabilecek maddi durumum bulunmamakla birlikte çocuğumun makineye bağlı olarak yaşamını sürdürmesi ve bakımının zor olması sebebiyle başlatmış olduğum kampanyayı yeterli seviyede yürütemiyorum. Ayrıca çocuğumun hastalığı ortaya çıkınca babası bile bizi terketti. Çaresiz bir şekilde çocuğum için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. 

SESİMİZİ DUYUN 

Kısacası hem evde cihaza bağlı kızıma bakmak hem de benim için hayal olan bu parayı sizler olmadan bulmam imkansız. Lütfen sesimi duyun, duyurun. Maddi manevi destek olun. Ankara'da ikamet etmemden dolayı en çok da Mansur başkana sesimi duyurun. Biliyorum sizler gibi o da elimizden tutacaktır. Yeter ki durumumuzdan haberdar olsun. Herkese çok teşekkür ederim." 

Serpil Bayar İletişim: 0534 932 19 83

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑