Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Milli görüş kolları sıvadı

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık olağan basın toplantısında dün alınan erken seçim kararı ile ilgili olarak, “Ak Parti iktidarını, Saadet Partisinin yükselişi korkutmuştur. Çünkü bunların iktidarına ancak biz son

19 Nisan 2018 Saat: 17:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.610 kez okunmuştur

Milli görüş kolları sıvadı
Milli görüş kolları sıvadı

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik il binasında yaptığı haftalık olağan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik’in basın toplantısına il yönetim kurulu ve 12 ilçe başkanı katıldı. Çelik vekil adayı olup olmayacağı sorusuna, “Benim görevim il başkanlığı. Vekillik ile ilgili gerekli listeyi çıkartacağız. Ben de il başkanı olarak bütün hassasiyetim ile görevimi yapacağım” ifadelerini kullandı. Çelik’in basın açıklamasının satır başları ise şu şekilde;  

İKTİDAR İÇİN BATIŞ KAÇINILMAZDIR

Ülke olarak öngörüsüzlük ve belirsizlik ortamı ile baş başa bırakıldık. Artık milletimiz bu ülkede ne zaman ne olacağını kestiremiyor. Geçtiğimiz salı Sayın Bahçeli 26 Ağustos tarihini vererek erken seçim istediğini belirtti. Dün de Cumhurbaşkanı çıkarak 24 Haziran 2018’de seçim kararı aldıklarını açıkladı. Bu karar bazıları için sürpriz olsa da, biz Saadet Partilileri hiç şaşırtmadı. Nitekim biz, en başından beri hükümetin baskın seçim yapabileceği ihtimalini konuşuyor ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyorduk. Baskın seçimi hiçbir zaman gündemimizden düşürmedik. Seçimi baskına dönüştürerek muhalefeti hazırlıksız yakalamayı umanlar fena halde yanılacaklardır. Bu seçim bizim camiamızda büyük bir sevinç ve heyecanla karşılanmıştır. İktidarın OHAL şartlarında seçime gitmesi ve ince hesaplarla bazı partileri devre dışı bırakmak istemesi, çare olmayacaktır. İktidar için batış kaçınılmazdır.   

BASKIN SEÇİM KARARI ALMAK ZORUNDA KALMIŞTIR

Hangi tarih olursa olsun; herkes bilsin ki biz seçime hazırız. Hiç şüphesiz bu seçimin en büyük sürprizini Saadet Partisi yapacaktır. Ak Parti iktidarını, Saadet Partisinin yükselişi korkutmuştur. Çünkü bunların iktidarına ancak biz son verebiliriz. Her kesimden insanın ilgisini çeken partimize olan teveccüh, had safhaya ulaşmıştır. Milletimiz aradığını bulmuştur. Özellikle son günlerde Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun her kesimden insanın gönlüne tercüman olan samimi çıkışı tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırmış ve geçmişte bize mesafeli olan çevrelerden bile takdir toplamış saygı görmüş ve desteklenmektedir. Kutuplaşmanın önüne geçen kucaklayıcı söylemimizle tüm partilerden oy alabilecek bir zeminde bulunuyoruz. Ortaya çıkan bu tablonun neticesinde büyük bir panik yaşayan iktidar, baskın seçim kararı almak zorunda kalmıştır.  

İKTİDARI EMEKLİ EDECEĞİZ

Artık halkımız gözünü, kulağını bize vermiş; Saadet Partisinin ne söylediğine, ne yaptığına bakar hale gelmiştir. İnsanları kutuplaştırmayan, ötekileştirmeyen kucaklayıcı samimi söylemimizle bu topraklarda yaşayan herkesin umudu olduk. Evet! Üniversitede okuyan gelecek hayali kuramayan gencin, İflas eden esnafın, toprağına ekemeyen çiftçinin, evini geçindiremeyen babanın, işsiz gencin umudu biz olduk. Biz 24 Haziran’da ittifakımızı yapacak ve iktidara yürüyeceğiz. Kiminle mi ittifak yapacağız? Biz İzmit Cedit mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında kandırılan vatandaşımızla, kahvehanelerdeki işsiz gençlerle, çocuğunun geleceğinden endişe duyan annelerle, ay sonunu getiremeyen emeklilerle, sistem mağduru öğrencilerle, atanamayan öğretmenlerle kısaca bu milletle ittifak yapacağız. Sevgi ve saygı üzerine bina edilecek bu ittifak ile kurtulacak ve iktidarı emekli edeceğiz.   

YA ALLAH DİYEREK BAŞLAYACAĞIZ

Esasen 2019 yılında yapılması planlanan seçimlerin 1 yıl erkene alınması millet için çok büyük bir fırsatı da beraberinde getirmiştir. Bu seçim ülkenin bunalımdan çıkması için bulunmaz bir fırsattır. Milletin bu fırsatı değerlendirip, beklenen değişimi gerçekleştireceğinden zerre kadar şüphe etmiyoruz. Yeri gelmişken şunu da belirtmek isterim ki;  bizler seçim takvimi gereği 2019 olarak planladığımız değişimi, Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanı’mız sayesinde 1 yıl erken yaşayacağız. Bunun için de kendilerine hassaten teşekkür ediyorum. Bu seçim bizim yüreğimize su serpmiş, gönlümüzü serinletmiştir. Bugün itibariyle de değişime 65 gün kalmıştır. Yani normalleşme için son 65 gün. Seçmen bunlara 24 Haziran’da “Güle Güle” diyecek, biz de 25 Haziran’da “Ya Allah” diyerek çalışmalarımıza başlayacağız.  

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BU KAPIYA BEKLİYORUZ

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın da ifade ettiği gibi Ak Parti kadrolarında büyük bir yorgunluk vardır. Bunların seçim heyecanı kalmadığı gibi büyük bir tükenmişlik hissiyle çalıştıklarını müşahede etmekteyiz. Başbakan’ın yüzüne bakılsa onların açısından durumun vehametini idrak etmiş olacağız. Sayın Yıldırım’ın yüzünden düşen bin parça. Erken seçim haberini büyük bir moral bozukluğuyla karşıladığının farkındayız. Bu moral bozukluğu ile nasıl bir çalışma yapacaklar? Hep birlikte göreceğiz. Boşuna ellerindeki mevcut güç ile kendilerini kandırmasınlar. Bütün medyayı satın alsalar da bu milletin oylarını satın alamayacaklar! Kavga üslubundan ve ötekileştirme siyasetinden usanan bu millet 24 Haziran’da sürekli aldatılan kandırılan iktidara şefkat tokadı yapıştıracaktır. Bundan zerre kadar şüphe etmiyoruz. Biz seçim startımızı verdik. Parti binalarımızı dün akşamdan itibaren bayraklarla donattık. Aday başvurularımız 24 Nisan’da başlayacaktır. Kalbi vatan aşkıyla çarpan Türkiye sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bu kapıya bekliyoruz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑