Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP Kandıra’da istişare yaptı

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın genişletilmiş istişare toplantısı partililerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

17 Şubat 2018 Saat: 17:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.409 kez okunmuştur

MHP Kandıra’da istişare yaptı
MHP Kandıra’da istişare yaptı

Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, eski ilçe başkanları Türkan Özcan, Zekeriya Bayrakdar, Aykut Gödek, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, KOMİAD Başkanı Gürcan Kolay, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Kandıra belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimi, üniversite ve ortaöğretim ülkü ocaklarından gençler, mahalle başkanları, sandık görevlileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katılım sağladı.

“EV EV GEZECEĞİZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve şehitlerimiz için dualar edildi. Ardından mahalle başkanları ve sandık görevlileri konuşma yaparak, 2019 seçimleri için çalışmalara başladıklarını ve mahallelerindeki oy sayılarını yükseltmek için sadece kahvehanelerde değil ev ev gezerek çalışacaklarını ifade etti.

“KADIN GÜCÜNDEN MAHRUM OLMAYALIM”

İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk ise yaptığı konuşmasında kadınların daha çok sahada olması gerektiğine dikkat çekerek, “Kadının elinin değmediği her çalışma, her etkinlik muhakkak eksiktir. Kadının geri durduğu hiçbir alanın mükemmel olması beklenemez. Kadın demek derleyen, toplayan demek. Fedakârlık, çalışkanlık yapıcılık, emek ve çaba demek. İşte tam da bu sebepten diyorum ki; şu an burada olup eşini, kızını, gelinini evde bırakıp gelen ağabeylerimiz varsa, artık bu yolda hep beraber yürümemizin zamanı geldi. Çalışmalarımızı kadın gücünden mahrum bırakmayalım” diye konuştu.

“ YEREL YÖNETİME TALİBİZ”

Ardından konuşan İlçe Başkanı Ahmet Uğur, “Ülkemizin içten ve dıştan nifak tohumlarıyla sarılmış olduğu bu günlerde çizgisinden ve duruşundan taviz vermeyen ülkücü Kandıra işte bu salonda. Liderini anlayan ve gösterdiği hedefe yürüyen ülkücüler ülkemizin bu zor günlerinde davasına sahip çıkarak bu ihanet çemberini söküp atacaktır. İlçemizin de birçok problemi vardır. Fındık üreticisi zarar etmiş, tarımla uğraşanlar toprağı ekemez borçlarını ödeyemez hale gelmiştir. 2018 Türkiye’sinde Kandıra Belediyesi de sınıfta kalmıştır. İşte bunların farkındayız ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Kandıra’da da yerel yönetime talibiz. Bu aşamada ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Yılmayacağız, başaracağız” şeklinde konuştu.

“KANDIRA’YI SİZ YÖNETİN”

İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Siyaset sayılarla yapılır, çok bağırmayla, yalanla dolanla yapılmaz. 2014’de 12 ilçede oy oranlarını yükselten bir partiyiz. Kandıra’da yüzde 24 oranla 7 bin 858 oy aldık. 5 bin oy farkla belediyeyi kaybettik. O zamanlar seçim atmosferinde güçlü olduğumuz halde bile salonlarımızı bu şekilde dolduramıyorduk. 15 Temmuz’dan sonraki MHP’nin durumuna, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Türkiye ve dünyadaki durumuna bakın, ülkenin her bir yerinde MHP’ye olan sevgiyi de hesaba katarsanız, önümüzdeki seçimlerde Kandıra Belediyesi niçin bizim olmasın? Emek harcayanlar, mücadele edenler, inananlar, ülkesini sevenler gelin Kandıra’yı siz yönetin! Mevcut belediye başkanından farkınız, eksiğiniz ne? Gelin güçlü olalım. Mahalle başkanlarımızın dediği gibi kahvede değil ev ev dolaşarak yüz yüze çalışırsak başarılı oluruz. Artık gücümüzün farkında olalım” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑