Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; “Mevcut muhtarları destekleyeceğiz”

Kandıralı muhtarlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP seçmeninin yerel seçimlerde mevcut muhtarları destekleyeceğini söyledi.

14 Kasım 2018 Saat: 14:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.956 kez okunmuştur

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; “Mevcut muhtarları destekleyeceğiz”
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü; “Mevcut muhtarları destekleyeceğiz”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıralı muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi. O Kafe’de gerçekleşen kahvaltı programına İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, MHP Kandıra Belediye Meclis Üyesi Taner Ünal, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

MUHTARLARIN “RANDEVU AL, DİLEKÇE YAZ” DERDİ OLMAYACAK

Toplantıda konuşan Ünlü, 2019 yerel seçimlerinde muhtarlarla ilgili aldıkları kararları anlatarak, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediye anlayışı kapsamında  Muhtarlar Müdürlüğü tamamen kaldırılacak. Muhtarlar direkt belediye başkanı ile muhatap olacak. Muhtarların telefonunu direk belediye başkanı açacak. Yeri geldiğinde belediye başkanından randevu istemek gibi bir derdi olmayacak. Her zaman gidip derdini başkanı iletebilecek. Bu olmazsa olmaz kuralımız olacak. MHP'li belediyelerde muhtarların randevu al, dilekçe yaz derdi olmayacak” dedi.

“KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK”

MHP’nin Kandıra adayıyla ilgili de konuşan Ünlü, “Cumhur ittifakından aldığımız güçle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimiz ne istiyorsa partimiz onun için var. 15 Temmuz’dan sonra  kamuoyunda milletin gönlüne girmiş bir Milliyetçi Hareket Partisi ile  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizin de gönlünüzden geçen bir aday profili ile karşınıza çıkacağız. Görüşmelerimiz kesintisiz devam ediyor. Bizim kimseye ihtiyacımız yok. Herkesin MHP'ye ihtiyacı var. Ben yaptım oldu demeden, istişare ederek, Kandıralıların gönlüne giren, Kandıralıları anlayabilen, problemlerini bilen ve çözebilen bir aday profilini sizin önünüze getirip desteklerinizi isteyeceğiz” dedi.

MHP SEÇMENİ MEVCUT MUHTARLARI DESTEKLEYECEK

Bazı mahallelerde MHP'nin muhtarların karşısına aday çıkarttığı yönündeki söylentileri yalanlayan Ünlü, “Biz bu dönem Kandıra'daki seçilmiş tüm muhtarlarımızın arkasındayız. Biz parti olarak tecrübeyi destekleyeceğiz. Hepiniz tecrübeli muhtarlarsınız. Türkiye'nin kaybedecek vakti yok. Tüm mahallelerde Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni mevcut muhtarları destekleyecek. Bu bize liderimiz Devlet Bahçeli'nin talimatı, sizlere de selamıdır” dedi. 

DERDİMİZ HİZMET

Ardından konuşan Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener, “Genelde siyasi partiler bazı senaryolarla köylerdeki muhtarlıkları yönetmeye ve muhtarların altını oymaya çalışırlar. Siz daha seçimlerin arifesinde bile muhtar adaylarınızın biz mevcut muhtarlar olduğunu söylüyorsunuz. Bunun için sizlere teşekkür ediyoruz. Biz hiçbir siyasi partinin temsilcisi değiliz. Tabii ki hepimizin gönlünde bir siyasi parti yatıyor. Bizim tek derdimiz hizmet” dedi.

ÖNEMSENMEK İSTİYORUZ

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ise, “Biz muhtarlar toplum tarafından sevilen, sayılan, seçilmiş, halkına hizmet eden kişileriz. Önemli olduğumuzun farkındayız ancak önemsenmek de istiyoruz. Halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için kapılarda beklemememiz lazım. MHP'nin bize vermiş olduğu bu değerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kandıra’mız çok gözde bir ilçe ancak bazı yatırımların gecikmesinden dolayı henüz gelişemedik. İnşallah önümüzdeki dönemde işsizlik problemi çözülür, Kandıra yolu çözülür ve bizler de insanlarımızın daha rahat, daha huzurlu, daha refah şekilde yaşaması için mücadelemizi veririz. Muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntıları 2019 yerel seçimlerinden sonra artık yaşamamasını diliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑