Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Merkez Erikli Köyü’nde Ramazan Ören dönemi

Merkez Erikli Köyü eski muhtarı Mustafa Kırtay’ın 2014 yerel seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından yerine önerdiği isim Ramazan Ören muhtar seçildi.

16 Nisan 2014 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.524 kez okunmuştur

Merkez Erikli Köyü’nde Ramazan Ören dönemi
Merkez Erikli Köyü’nde Ramazan Ören dönemi

Merkez Erikli Köyü’nde doğup büyüyen fakat askerliğini tamamladıktan sonra İzmit’e yerleşip ticaret hayatına atılan Ramazan Ören, eski muhtar Mustafa Kırtay’ın isteği üzerine köyüne dönerek muhtarlığa aday oldu. Aday olmasının ardından halktan olumlu tepkiler alan Ören, seçim sürecinde 2 rakibi ile yarıştı. Köyde bulunan 325 seçmenden 179 oy alarak ve en yakın rakibine 61 fark atarak muhtar seçildi.
HALKIMA LAYIK HİZMETLER YAPACAĞIM Muhtar olmasının ardından köyüne geri dönen Ramazan Ören, adaylık sürecinde halka vaat ettiği projeler için kolları sıvadı. Azaları Davut Açıkgöz, Hüseyin Kutlu, İbrahim Melek ve Hasan Boztaş ile birlikte kendisine destek veren köy halkına layık hizmetler yapacağını belirten Ören, “Adaylık döneminde halkıma verdiğim sözler vardı. Alt yapısı olan, mahalle aralarında parkesi olan, yolları tamamlanan, hayvanların su içebileceği çeşmeleri olan bir köy istiyoruz. Bunu da Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi ile iş birliği içerisinde yapacağız. Mezarlıklarımızdaki eksiklikleri giderip, şadırvan ve buna benzer yenilikleri köyümüz ve mahallelerimize kazandıracağız. Uyumlu bir şekilde seçim süreci yaşadığımız için rakiplerime ve bana destek veren vermeyen tüm halkıma teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑