Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Meclis üyemizi tehdit eden karşısında bizi bulur

Kandıra Belediye Meclisi Denetim Komisyonu’nda yer alan MHP’li Orhan Ünsal’ı tehdit eden şahısa sert mesajlar veren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Meclis üyemizi tehdit eden karşısında bizi bulur” dedi.

9 Mart 2016 Saat: 18:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.749 kez okunmuştur

Meclis üyemizi tehdit eden karşısında bizi bulur
Meclis üyemizi tehdit eden karşısında bizi bulur

Bilindiği gibi Kandıra Belediye Meclisi Denetim Komisyonu’nda yer alan MHP’li Orhan Ünsal, geçtiğimiz hafta denetim komisyonu toplantısını icra ederken odaya aniden giren bir şahsın sözlü tehditlerine maruz kalmıştı. Kandıra Belediyesi’nde 3 ay önce görev yapan ve belediyeye ait araçla alkollü bir şekilde kaza yaptıktan sonra işine son verilen şahıs, kazayla ilgili raporların denetim komisyonuna yansıdığını öğrenmesi üzerine belediyeye gelerek denetim komisyonu üyelerine sözlü tehditlerde bulunmuş, ayrıca MHP’li Orhan Ünsal’ın iş yerine giderek çalışanlarını huzursuz etmişti. Konunun tartışıldığı Mart ayı oturumuna katılarak Ünsal’ın arkasında olduğunun mesajını veren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, meclisin akabinde gazetemizi ziyaret ederek konuyla ilgili açıklama yaptı.

KARŞISINDA BİZİ BULUR

Kurultay için imza veren MHP Kandıra İlçe Teşkilatı ile sorunları olmadığının altını çizen Ünlü, “İçimizde sıkıntı var gibi göstermeye çalışsalar da biz birbirimizden vazgeçmeyiz. Bugün değişim diyen, yenilik diyen kim olursa olsun zamanı geldiğinde nasıl bir araya geldiğimizi herkes görecektir. Örneğin MHP’li bir belediye meclis üyemizin rahatsızlığını hisseden MHP il teşkilatı bugün Kandıra’ya gelip bir mesaj vermektedir. Bizim meclis üyelerimiz o ilçenin milletvekilleridir. Bizim milletvekilimizin bulunduğu bir ortama kim gidip sözlü tehditte bulunuyorsa tüm MHP teşkilatlarını karşısına almış demektir. Kandıra teşkilatımızın farklı bir görüşe sahip olması bizim için önemli değildir. Zamanı geldiğinde herkes bir karar verecektir. Biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Belediye meclis üyelerimizin çalışma şartlarını engellemek isteyen kim olursa olsun bizi karşısında görecektir” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑