Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Listeler açıklandı, ortalık karıştı!

Kocaeli’nde 300’e yakın aday adayı 21 Mayıs’ı iple çekti, sonuçlar açıklanınca kimileri sevindi, kimileri üzüldü. Partisinin kararına kızan bazı siyasetçiler partisinden istifa ederken, bazı isimler ise aktif siyasetten çekildiğin

23 Mayıs 2018 Saat: 15:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.190 kez okunmuştur

Listeler açıklandı, ortalık karıştı!
Listeler açıklandı, ortalık karıştı!

Kocaeli’nde 300’e yakın aday adayı 21 Mayıs’ı iple çekti, sonuçlar açıklanınca kimileri sevindi, kimileri üzüldü. Partisinin kararına kızan bazı siyasetçiler partisinden istifa ederken, bazı isimler ise aktif siyasetten çekildiğini açıkladı.

Tüm siyasi partiler milletvekili adaylarını açıklamasının ardından ülkemizde olduğu gibi ilimizde de şekillendi. Bununla birlikte kendisini listede göremeyenlerin tepkisi ayrı, listede yer alıp seçilemeyecek sıralamada olan vekil adaylarının tepkisi ayrı oldu. Büyük Birlik Partisi de ittifak sonrasında AK Parti’nin listesinde ilimizde seçilebilecek sıralamada yer verilmediği gerekçesiyle 4 ilçe partilerinden istifa etti.

Bundan sonra Kocaeli nasıl bir yol izleyecek? AK Parti’ye tepkili olanlar MHP’ye yüklenecek. MHP’ye tepkili olanlar AK Parti’ye yüklenecek gibi görünüyor. CHP’ye kızanlar İYİ Parti’ye Saadet Partisi’ne kızanlar AK Parti’ye yönlenecek gibi görünüyor. Tabi bunlar tahmin… Şu günlerde öfkeyle kalkan zararla oturabilir. Gönül isterdi ki MHP’de ve CHP’de olduğu gibi AK Parti’de bir manav aday 5 veya 6’ncı sırada yer verilsin. Tabi ki AK Parti kurmaylarının da bir bildiği vardır. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑