Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kürşat Yılmaz, “Şimdi sıra hainlerden bedel almakta”

Türkiye’nin tanıdığı isim Yakup Kürşat Yılmaz, “Büyük Türk Milleti” başlıklı paylaşımı ile hem kurban bayramını kutladı hem de çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, “Şimdi sıra hainlerden bedel almakta” de

22 Ağustos 2018 Saat: 09:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 19.300 kez okunmuştur

Kürşat Yılmaz, “Şimdi sıra hainlerden bedel almakta”
Kürşat Yılmaz, “Şimdi sıra hainlerden bedel almakta”

Türkiye’nin tanıdığı isim son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tahliyesini istediği Kandıra Cezaevi’nde yatan Ülkücü Yakup Kürşat Yılmaz, gündemi değerlendirdiği bir paylaşım yaptı. FETÖ terör örgütüne dikkat çeken Yakup Kürşat Yılmaz, “Suçum, FETÖ yapılanmasını görmem, tespit etmem ve milletime ilan etmemdi... Tehlikeye dikkat çektim. Ortakları PKK ve Emperyalist ABD beraber Türk Milletine kurdukları kumpası büyük proje içerisinde değerlendiriyorlardı. 17/25 Aralık’ta denediler; 15 Temmuz’da denediler... Tehlike sezildi, tespit edildi ve Büyük Milletim omuz omuza verdi, bu tehlikeli saldırıyı bertaraf etti... Oyun bozuldu” ifadelerini kullandı.

MASADA DOST GÖRÜNEN HAİN ABD
“Hayata geliş sebeplerini maddeye tabii olarak gören, karınlarını doyurana sadakatle hizmet etmeyi onurlu bağlılık olarak gören bu tasmalı hainler, büyük milletimizi de kendileri gibi sandıkları için yeni hamlelerini ortakları ve tasmalarının sahibi ABD ile omuz omuza DOLAR üzerinden yürütmeye karar verdiler. Masada dost görünen Hain ABD bu sözüm sana; Kore’de, Somali’de, Afganistan’da ve daha nice dünya coğrafyasında size omuz verdik; Mehmetçik ruhu ile tanışma onurunu bahşettik. Bütün bunları unutmuş olacaksınız ki YPG/PKK’lı köpek tayfası ile savaşan ve hatta bize karşı, Büyük Türk’e karşı savaşan bir güç oluşturacağınızı sandınız. Binlerce tır silah sevk ederek, lojistik destek ve ekonomik imkan vererek bunu sağlayacağınızı sandınız. Çok kısa sürede gördünüz ki savaşan Türk’ün karşısında ne Suriye’de, ne Irak’ta ya da dünyanın herhangi bir coğrafyasında durmak ve hele hele savaşmak mümkün değildir. Bunu Kore’de Mehmetçik ile bir araya gelme onuruna sahip eski askerlerinize; Çanakkale’de dünyayı toplayıp geçmeye çalışan İngilizlere, Ülkemi elimizden almaya çalışan 7 düvel arkasında Yunan’a sorsaydınız keşke... O zaman imkansız ile uğraşmak uğruna o kadar masrafa girmezdiniz. Masraf diyorum çünkü görüyorum ki para-ABD ilişkisini Türk kelimesine de yakıştırmaya çalıştınız”

ŞİMDİ SIRA HAİNLERDEN BEDEL ALMAKTA
“Elinizden geleni ardınıza koymayın. BU Milet’i midesinden esir alamazsın bay CONİ.. Biz Kurt’uz. Sen tasma takılmış bir KURT gördün mü hiç.. Benjamin Franklin resimli dolarınızla ancak Başkanınızı tasmalayabilirsiniz Bay CONİ... Büyük Türk Milleti; Yeni saldırıya karşı da dik, omuz omuza durduk. Her olayda bu asil millete mensup olmanın gururunu bir kez daha yaşattınız bu evladınıza.. Bu vesile ile bayramınızı kutlarım. Bu bayram ayrı bir anlam taşır. Kurban etme bayramıdır. Bunu bu aziz millet ’den daha iyi kim bilebilir. İbrahim Peygamber oğlunu kurban etmek isterken sen nice KINALI KUZU kurban verdin; KOÇ kurban edilirken sen KOÇ YİĞİTLERİ kurban verdin. Bu mübarek vatan toprağı onun içindir ki azizdir, mübarektir. Bayrak onun içindir ki kan kırmızısıdır. Şimdi sıra hainlerden, onların o leş bedenlerinden bedel almakta. Kurbanımız mübarek olsun. Bayramımız KUTLU olsun”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑