Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

KOTO'da Bulut ve ekibi fark attı

KOTO seçimlerinde mevcut başkan Necmi Bulut rakibi Erdoğan Yılmaz’a komitelerde büyük fark attı. Bulut, adeta ezdi geçti ve sadece 3’üncü komitede aday çıkarmayan Necmi Bulut 22 komitenin 21’ini kazandı.

3 Nisan 2018 Saat: 19:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.063 kez okunmuştur

KOTO'da Bulut ve ekibi fark attı
KOTO'da Bulut ve ekibi fark attı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) seçimleri bugün oda binasında gerçekleştirildi. 22 Meslek komitesinde komite üyelerinin belirlendiği seçimlerde 7 bin 61 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Gerçekleştirilen seçimlerden bir hafta sonra ise 11 kişilik yönetimi ve başkanı belirleyecek seçimler yapılacak. Bugün gerçekleştirilen komite seçimde 22 meslek grubunun her birinden toplam 7 komite üyesi seçildi. Bu 7 komite üyelerinden 3 tane meclis üyesi seçilecek. ‘KOTO senin’ sloganı ile yola çıkan mevcut başkan Necmi Bulut ve muhalif grubun desteğini alarak ‘Diriliş KOTO’ sloganı ile yola çıkan eski TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz başkanlık için yarıştı.

YILMAZ ERKENDEN AYRILDI

Necmi Bulut başkanlık yarışındaki rakibi Erdoğan Yılmaz’a büyük fark attı. Bağımsızlardan Faruk Bostan’ın listesi 3’üncü komiteyi kazandı. Akın Doğan 10 nuncu komitede Erdoğan Yılmaz’a büyük fark atarken, Necmi Bulut kendi sandığı olan 22’inci komitede rahat kazandı. Sadece 3’üncü komitede aday çıkarmayan Necmi Bulut 22 komitenin 21’ini kazandı. Erdoğan Yılmaz ise sandık açılmadan odadan ayrıldı.

DOLU DOLU HİZMET EDECEĞİZ

Bulut seçim soncunda büyük coşku yaşandı. Coşku oda önüne taştı. Burada açıklama yapan Necmi Bulut, “KOTO senin dedik. Kocaeli Ticaret Odası yeleri KOTO’nun kendilerine ait olduğunu gösterdi. Gösterdiğimiz ekibe 22-00 olarak bize yetki verdiler. 4 yıllığına hizmet etmek için yetki aldık. Allah’ın izniyle 4 yılda dolu dolu hizmet edeceğiz. Bu süreçte ekiplerimizi beraber hazırlandığımız dayanışma içinde olduğumuz bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kocaeli ticaret erbabının bize duyduğu güveni karşılıksız bırakmayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑