Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Köse, hastalıkta sağlıkta köylünün yanında

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Köse, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kandıra halkının hastalıkta, sağlıkta, mutlu gününde yanında olan ve sıkıntılarını dinleyen Köse, adaylık çalışmalarını sıkı tutuyor.

27 Kasım 2013 Saat: 11:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.755 kez okunmuştur

Köse, hastalıkta sağlıkta köylünün yanında
Köse, hastalıkta sağlıkta köylünün yanında


Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Köse, Kandıra köylerine ziyaretlerini sürdürüyor. Hasta ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Köse, önceki gün Umuttepe Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Kocabayramlar Köyü’nden Erhan Bayram’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ardından geçtiğimiz hafta eşini kaybeden Ak Parti Tatarahmet Köyü temsilcisi İsmail Arslantaş’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi. Daha sonra Nasuhlar Köyü’ne geçen Köse, Ak Parti köy temsilcisi Beyhan Vural’ı geçirdiği kazadan dolayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Tatarahmet, Çakmaklar, Çalyeri ve Nasuhlar Köyü’nü ziyaret eden Sedat Köse, köy temsilcileri tarafından karşılanarak, köy halkı ile buluştu. Köylüler, cezaevi yöresinde kurulacak olan GİOSB’i sabırsızlıkla beklediklerini, gençlerin işsiz olduklarını ve göçün ancak bu şekilde çözülebileceğini belirtti. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Köse, aday seçilmesi halinde elinden geleni yapacağını bildirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑