Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Korkmaz, 41 Burda’da mağaza açtı

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı

26 Ocak 2016 Saat: 14:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.575 kez okunmuştur

Korkmaz, 41 Burda’da mağaza açtı
Korkmaz, 41 Burda’da mağaza açtı

1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında bugün 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Korkmaz, yurt içinde bin 600 satış noktası, 30 Korkmaz Shop ve yurt dışında ise 14 Korkmaz Shop ile hizmet veriyor. Korkmaz, Sancaktepe, Kandıra ve Tuzla’daki üç fabrikasında toplam 58 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyor.

30’A ÇIKTI
Türkiye’nin ilk çelik çaydanlık üretimi gibi alanında pek çok ilkleri bünyesinde barındıran Korkmaz, İzmit’te kendi adını taşıyan ikinci mağazasını İzmit 41 AVM’de açmanın mutluluğunu yaşıyor. Korkmaz Mutfak Eşyaları Perakende Mağazalar Müdürü Süleyman Korkmaz mağaza ile ilgili olarak, “İzmit’te kendi adımızı taşıyan ikinci mağazamızı yoğun ilgi üzere İzmit 41 AVM’de açtık. Bu mağazamız ile birlikte toplam mağaza sayımızı 30’a çıkardık. 

155 METREKARE
Mağazamız 155 metrekarelik alandan oluşuyor. Korkmaz’ın ürettiği tüm ürünleri İzmitliler bu mağazada bulabilecek. Korkmaz olarak geçtiğimiz yılı oldukça verimli geçirdik ve Tuzla'daki fabrikanın da açılmasıyla üretim kapasitemizi artırdık. Bu yıl toplam ciromuzu 300 milyon TL, ihracat yaptığımız ülke sayısını 85 ve istihdamımızı ise bin kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. Türkiye'de sektörünün lideri olan Korkmaz’ı kısa sürede dünyadaki büyük oyunculardan biri haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Metin Acar 27.01.2016 17:47
Hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar dilerim
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑