Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kongre tarihi belli oldu. Başkan konuştu

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde geride kalan delege seçimlerinin ardından ilçe kongresinin tarihi belli oldu. Başkan Bulgurcu "Bir çatı altında güzel bir yönetim kurarak tek liste olarak ilçe kongresine gidilmesi taraftarıyım"

11 Aralık 2019 Saat: 23:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.156 kez okunmuştur

Kongre tarihi belli oldu. Başkan konuştu
Kongre tarihi belli oldu. Başkan konuştu

CHP Kandıra İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen mahalle delege seçimlerinin ardından olağan ilçe kongresi için takvim belirlendi. Kandıra ilçe örgütünün olağan ilçe kongresi 8 Ocak 2020 Pazar günü Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 140’ı  delegenin oy kullanma hakkı olduğu kongrede 15 ilçe yöneticisi ve 17 il delegesi seçilecek.

CHP Kandıra İlçe Örgütü yönetiminin yerel seçim sonrası istifa etmesinin ardından kayyum ataması yapılmıştı. Göreve Volkan Bulgurcu getirilmişti.  Atama yoluyla gelen CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, kongre sürecine dair değerlendirmelerde bulunarak, “Ben mevcut ilçe başkanı olarak, bir sonraki dönem Kandıra Belediyesini CHP'ye kazandırmak için, tüm CHP liglerin Kandıra'da belediyeyi kazanılması adına tüm grupların ön gördüğü ve uygun gördüğü kişiler ile mevcut ilçe Başkanı. olarak düşüncem; tek bir çatı altında güzel bir yönetim kurarak tek liste olarak ilçe kongresine gidilmesi taraftarıyım. İlçemizde yapılacak bu şekilde bir yönetim, Partimizin ülke genelinde olan yükselişine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Aynı şekilde böyle bir yönetimin parti içinde gruplaşmaları önleyerek, parti büyüklerimizinde katkılarıyla önümüzdeki yerel seçimlerde Kandıra Belediyesine CHP bayrağının dikileceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerim ile tüm partililerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑