Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Komisyon dağıldı mı?

CHP ve İYİ Parti, geçtiğimiz hafta sonu 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için toplantı yapacaktı. Ancak Kandıra ve Körfez adayları üzerinde iki partinin anlaşamaması nedeniyle toplantı iptal edildi.

21 Ocak 2019 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.833 kez okunmuştur

Komisyon dağıldı mı?
Komisyon dağıldı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Serdar Kaman’ı destekleme kararı almıştı. Kaman’ı destekleyecek CHP, buna karşılık 12 ilçede İYİ Parti’nin desteğini istemişti. Ancak sonuç istenilen gibi olmadı. İYİ Parti Körfez ve Kandıra için CHP’nin desteğini istedi. Buna karşılık her iki partide, iki ilçe için aday çıkardı.

İttifak görüşmeleri bir yandan sürerken, seçim çalışmaları kapsamında CHP ve İYİ Parti, geçtiğimiz hafta sonu 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için toplantı yapacaktı. Ancak Kandıra ve Körfez adayları üzerinde iki partinin anlaşamaması nedeniyle toplantı iptal edildi. Kulislerde  konuşulanlara göre ise her iki partiden 5’er kişinin yer aldığı seçim komisyonun sadece İl Başkanları düzeyinde görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑