Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaelispor'dan Elazığ'a 100 bin liralık destek!

Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatan Acun Ilıcalı'nın sunduğu programa telefonla bağlanan Başkan Üzülmez depremzedelere 100 bin TL bağışladıklarını açıkladı.

27 Ocak 2020 Saat: 13:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.465 kez okunmuştur

Kocaelispor'dan Elazığ'a 100 bin liralık destek!
Kocaelispor'dan Elazığ'a 100 bin liralık destek!

Türkiye, 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için tek yürek oldu. Acun Ilıcalı, Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Çok sayıda ünlü ve zengin ismin yanı sıra birçok vatandaş da kampanyaya katkıda bulundu. Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyasında 51 milyonun TL bağış toplandı. Ayrıca Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez de Acun Ilıcalı’yı arayarak kampanyaya katkıda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cizrespor maçının gelirini Elazığ'daki depremde zarar gören vatandaşlara bağışlayacaklarını açıklayan Başkan Üzülmez yönetim olarak 100 bin TL bağışladıklarını açıkladı. Cizrespor maçında elde edilen net hasılatın 78 bin 800 TL olduğu öğrenilirken geri kalan 21 bin 200 TL'nin ise yönetim kurulu üyelerince karşılandığı belirtildi.Canlı yayına bağlanan Başkan Hüseyin Üzülmez şu ifadelere yer verdi:

KOCAELİSPOR'DAN 100 BİN TL BAĞIŞ

“Depremi geçmişte yaşamış bir kentin Kocaelispor’un kulüp başkanı olarak sizleri arıyorum. Biz bugünkü maçımızın gelirini ve yönetim kurulumuzun kendi arasında toplayacağı yardımı, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için bağışlayacağımızı, depremin hemen sonrasında basın ve sosyal medya yoluyla ilan etmiştik. Depremi en acı şekilde yaşayan şehirlerden biriyiz. Bugün çok kalabalık taraftarımız olmasa da, biletlerin önemli bir kısmını sezon sonunda kombine olarak satmış olsak da, yönetim kurulunun topladığı rakamla birlikte yaklaşık 100 bin liralık bir gelirimiz oldu. 100 bin lirayı depremzedeler için bağışlamak istiyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑