Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli'nin koronavirüs haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 tanısıyla takip edilen hastaların Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritaları paylaştı. Haritaya göre Kocaeli'de yoğunluk bir hayli fazla.

8 Nisan 2020 Saat: 06:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 24.827 kez okunmuştur

Kocaeli'nin koronavirüs haritası
Kocaeli'nin koronavirüs haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, elindeki verileri açıkladıktan sonra koronavirüs vakalarını takip ettiği ekrandan Türkiye'de koronavirüsün yoğun olduğu illerin olduğu haritayı paylaştı. Türkiye'de çok sayıda koronavirüs vakasının olduğu Kocaeli'de virüsün nasıl hızla yayıldığı haritada açık bir şekilde görüldü. Haritaya göre, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak'ta yoğunluk daha fazla. İzmit’teki yoğunluk dikkatlerden kaçmazken Derince, Körfez ve Gölcük'te de virüsün yayıldığı gözlendi.

6 İLDE DAĞILIM FAZLA

Bakan Koca, yoğunluk haritalarıyla ilgili de şunları söyledi: "Burada kırmızıyla işaretlenen bölgeler, yoğunluğun daha fazla olduğu bölgeler olarak yansımakta. Özellikle Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya, Zonguldak. Özellikle bu noktada yoğunluğun daha fazla olduğunu bu haritadan görmek mümkün. Ankara'dan mahalle mahalle sokak caddesine kadar yoğunluğun nerede olduğunu gösteren ve nasıl takip ettiğimize örnek olsun diye gördüğünüz bir tablo."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑