Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

"Kocaeli'nin 2. Dilovası, Kandıra hayırlı olsun"

Çöp depolama tesisinin Kandıra'da yapılacak olmasını eleştiren Mustafa Gebeş, "Kocaeli'nin 2. Dilovası hayırlı olsun" dedi.

25 Ocak 2020 Saat: 19:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.268 kez okunmuştur

"Kocaeli'nin 2. Dilovası, Kandıra hayırlı olsun"
"Kocaeli'nin 2. Dilovası, Kandıra hayırlı olsun"

Çöp depolama tesisinin Kandıra'da yapılacak olmasına karşı çıkan ve konuyu henüz alternatif alanlar değerlendirilirken meclis gündemine getirerek tepkisini dile getiren İyi Parti Kandıra belediye meclis üyesi Mustafa Gebeş, Kandıra'ya yeterince sahip çıkılmadığını belirterek "Kocaeli'nin 2. Dilovası hayırlı olsun" yorumunda bulundu. 

NEDEN KANDIRA? 

Kandıra’nın hizmet beklerken çöp tesisine layık görüldüğünü ifade eden Gebeş, "Kandıralı yol beklerken, 4 yıllık üniversite beklerken, seçim beyannamesinde bahsedilen canlı hayvan pazarı beklerken, iş alanları beklerken, Kandıra sınırları içerisine çöp depolama alanı yapılacağını öğrenmiş bulunuyoruz. Kandıra İzmit'in arka bahçesi olmuştur. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın çöp depolama tesisinin Kandıra'ya bir zararı olmayacağını, olursa sadece koku sorunu oluşturacağını söylemiştir. Peki Kandıra'ya veya Kandıralılara bir faydası var mıdır? Neden diğer alternatifler yerine Kandıra tercih edilmiştir? Bu proje tüm ilçelerin benim sınırlarım içerisine yapılsın dediği bir proje midir yoksa benim sınırlarım içine yapılmasın da nereye yapılırsa yapılsın dediği bir proje midir? 

SEÇMENİN VİCDANINA BIRAKIYORUM 

Ayrıca yıllarca en uygun yeri araştırıp bulduktan sonra Çal mevkiine yapılması kararlaştırılan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesine 1 kilometre mesafede olmasının doğuracağı sebepler düşünülmüş müdür? Coğrafi alanda en büyük ilçe olmamızdan kaynaklı mı yoksa Kandıra'yı yeterince savunmamaktan mı kaynaklandı? Kandıra'ya yeterince sahip çıkılıp çıkılmadığının yorumunu da tüm oy veren seçmenin vicdanına bırakıyorum. Ayrıca bir Kandıralı olarak muhtarlarımızın yapmış oldukları eylem ve vermiş oldukları haklı tepkilerinden memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah netice alıncaya kadar tepkilerini sürdürmeye devam ederler" açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑