Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli'in 'İklim Değişikliği' Projesi Ankara'da Tanıtıldı

Kocaeli'in 'İklim Değişikliği' Projesi Ankara'da Tanıtıldı

5 Ekim 2017 Saat: 12:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.435 kez okunmuştur

Kocaeli'in 'İklim Değişikliği' Projesi Ankara'da Tanıtıldı
Kocaeli'in 'İklim Değişikliği' Projesi Ankara'da Tanıtıldı

Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla “İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Projesi” kapsamında kabul edilen projelerin tanıtımı Ankara’da gerçekleştirildi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi “Kocaeli Sera Gazı Envanteri ve İklim Değişikliği İnisiyati” projesiyle açılış programına katılım sağladı. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projesi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

38 HİBE PROJESİ TANITILDI

Çevre ve Şehirçilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Ankara’da gerçekleşen iklim değişikliği alanında kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen ve iklim değişikliği konusunda toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan projelerin tanıtımı yapıldı. Programda “İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Projesi” kapsamında 3,5 milyon TL değerinde 38 hibe projesinin çalışmaları tanıtıldı. Bu doğrultuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de “Kocaeli Sera Gazı Envanteri ve İklim Değişikliği İnisiyati” projesiyle açılış toplantısına katılım sağlandı.

ÖZHASEKİ’YE KOCAELİ STANDINDA BİLGİ VERİLDİ

“İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Projesi” kapsamında hazırlanacak olan ve AB tarafından desteklenen projeler içinde yer alan “Kocaeli Sera Gazı Envanteri ve İklim Değişikliği İnisiyati” projesi için fuaye alanında kurulan Büyükşehir standında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye bilgi verildi. Özhaseki Büyükşehir yetkililerinden proje hakkında bilgi aldı. Projenin hem Kocaeli hem de Türkiye için önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Özhaseki, bu tarz çalışmaşların diğer kurumlara örnek olması gerektiğini vurguladı.

HİBE PROGRAMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde hazırlanan “Kocaeli Sera Gazı Envanteri ve İklim Değişikliği İnisiyati” isimli proje ile başvuru yapılmış ve Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde, ilgili hibe programı kapsamında proje kabul edilmişti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑