Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli'de yeni haftada; 4 gün güneş, 3 gün yağmur!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan haftalık hava tahmin raporuna göre, yeni hafta güneşle başlayacak, yağmurla sona erecek… Yeni haftanın 4 günü güneşli, 3 günü gök gürültülü sağanak yağışlı olacak

8 Temmuz 2019 Saat: 05:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.139 kez okunmuştur

Kocaeli'de yeni haftada; 4 gün güneş, 3 gün yağmur!
Kocaeli'de yeni haftada; 4 gün güneş, 3 gün yağmur!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün resmi internet sitesinden duyurduğu haftalık hava tahmin raporuna göre; yeni haftada yağmur da var, güneş de. Yeni hafta güneşli başlayacak, yağmurla devam edecek, tekrar hava açacak ve hafta, yağmurla kapanacak. İşte Meteoroloji Müdürlüğünün Kocaeli için haftalık hava durumu…

Kocaeli, yeni haftaya parçalı bulutlu ve güneşi bir hava ile başlayacak, sıcaklık bir hayli bunaltıcı olacak. Yarın en düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklık 34 derece seviyesinde seyredecek.

9 Temmuz Salı günü, bulutlar dağılacak; hava az bulutlu ve güneşli olacak. Sıcaklık en düşük 23, en yüksek 33 derece olarak hissedilecek.

10 Temmuz Çarşamba günü, güneş; yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Sıcaklık en düşük 24, en yüksek 30 derece olacak.

11 Temmuz Perşembe günü de gök gürültülü sağanak yağış sürecek. Yağmur, havayı da serinletecek. En düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık 27 derece seviyesinde seyredecek.

12 Temmuz Cuma günü hava tekrar açacak. Parçalı bulutlu ve güneşli bir havanın etkili olacağı cuma günü, sıcaklık en düşük 16’ya kadar gerileyecek; en yüksek sıcaklık ise 28 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise hafta sonu bir gün yağmur, bir gün güneş var. 13 Temmuz Cumartesi günü hava güneşli, ancak 14 Temmuz Pazar günü gök gürültülü sağanak yapış bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑