Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kocaeli'de koronayı yenen kişi sayısı

Koronavirüs vaka sayısında yaşanan azalmaya karşı iyileşen sayısında her geçen gün artış devam ediyor. Kocaeli’de günlük iyileşen sayısı 160’a çıkarken, toplam iyileşen sayısı ise 1500 oldu.

1 Mayıs 2020 Saat: 22:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 42.724 kez okunmuştur

Kocaeli'de koronayı yenen kişi sayısı
Kocaeli'de koronayı yenen kişi sayısı

Koronavirüs ile mücadelede en etkin çalışmaları yapan Kocaeli’de iyileşen hasta sayısı da her geçen gün artıyor. Vaka sayısında İstanbul’dan sonra gelen Kocaeli’de şu ana kadar iyileşenlerin sayısı 1500’ü buldu. Günlük iyileşen sayısı da 160’a kadar çıktı. Yetkililer iyileşen sayısının artmasının vatandaşlarda önlemler konusunda gevşemeye neden olan bir durum olmaması gerektiğini kaydetti. Yetkililer vatandaşların kurallar konusunda katı tavırlarını sürdürmelerini istiyor.

GEVŞEMEYİN

Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de koronavirüs vaka sayısında azalma yaşanmaya başladı. Vaka sayısında azalma olurken iyileşen hasta sayısında her geçen gün sayı artıyor. Günlük iyileşen hasta sayısı 160’a kadar yükseldi. Buna karşılık olarak şu ana kadar iyileşen vaka sayısı da 1500’e yükseldi. Yetkililer, iyileşme sayısının vatandaşların aldığı önlemlerde gevşemeye neden olmamasını istedi. Özellikle, vatandaşların evden çıkmayarak gösterdikleri özeni sürdürmeleri gerektiğini belirten yetkililer bu istikrarın en az 15 Mayıs’a kadar devam etmesi gerektiğini kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑