Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli İzmit ve Kandıralılar Derneği başarıyı ödüllendirdi

Kocaeli İzmit ve Kandıralılar Derneği, KOTO seçimlerinde başarılı bir çalışma yapan bölge esnafını plaket takdimi ile ödüllendirdi.

19 Haziran 2018 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.577 kez okunmuştur

Kocaeli İzmit ve Kandıralılar Derneği başarıyı ödüllendirdi
Kocaeli İzmit ve Kandıralılar Derneği başarıyı ödüllendirdi

Kocaeli İzmit ve Kandıra Derneği, KOTO seçimlerinde iyi organize olan ve başarılı bir çalışma yapan Muhammet Ertürk, Fatih Günen, Oktay Alkan, Engin Uçar ve Metin Sözer’i dernek merkezinde yapılan bir toplantıda plaket takdimi ile ödüllendirdi. Başkan Veysel Yiğit yaptığı konuşmada “KOTO bu şehrin kalbi, ticaret erbabının tek yumruk olduğu yer ve bu yerde var olmak şehir adına ve esnafların hakları adına önem arz etmektedir. Kentin ne derdi var ise bunu en sağlıklı öğrenmenin yolu esnafın işyeridir.  Bu kentte esnaf ve iş adamı daha fazla hareket sahası bulur ve daha fazla yatırım yaparsa kazanan kent olur ve bizler oluruz.

Bu çalışmalar için doğru adımın olduğu yer KOTO’dur ve burada olan hemşerilerimizde tüm bölgenin sorunlarına vakıftır. İnanıyoruz ki güzel çalışmalara imza atacaklar ve kent olarak daha dinamik ve daha aktif olacağız. Kentin dili olan esnafımızın KOTO’da var olan mücadelesi ve talepleri, halkımızın talep ve beklentileridir. İş dünyası güçlü olarak ayakta kaldıkça kazanan kent ve kent insanı olacaktır.  Seçimlerde gösterdikleri gayreti, görev aldıkları süre boyunca daha fazlası ile göstereceklerine inancımız tamdır. Bundan dolayıdır ki mutluyuz ve kendileri ile gurur duyuyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑