Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli İl Başkanlığı'na Ali Sarıkaya atandı

Kandıra’da din görevlisi olarak görev yapan Ali Sarıkaya, Diyanet Birlik-Sen Sendikası’nın Kocaeli İl Başkanı olarak görevlendirildi

14 Ağustos 2020 Saat: 00:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.236 kez okunmuştur

Kocaeli İl Başkanlığı'na Ali Sarıkaya atandı
Kocaeli İl Başkanlığı'na Ali Sarıkaya atandı

Diyanet Birlik-Sen Sendikası Kocaeli İl Başkanı olan Ali Sarıkaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Türk Milletini ilgilendiren milli ve manevi her konuda devletimizin emrinde milletimizin ve diyanet çalışanlarının hizmetinde bir sendikayız. Siyasetin dışında bir sendikal faaliyet yürüterek siyaset adına değil diyanet çalışanları adına tarafız. Diyanet Birlik Sen, hür iradeyle kurulmuş, bağımsız, kimseye bağlı, bağımlı bir sendika değildir. Diyanet Birlik Sen, siyasetten nemalanan diğer sendikalar gibi bir siyasi partinin veya bir grubun veya bir topluluğun sendikası da değildir, olmayacaktır. Diyanet Birlik Sen siyasetin değil diyanetin, diyanet çalışanlarının din görevlilerinin sendikası olarak hizmet etmeye devam edecektir.

HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA SUSMAYACAĞIZ

Devletimizin, vatanımızın,  milletimizin ve bayrağımızın varlıklarını, varlık sebebi ve var olma güvencesi sayan Diyanet Birlik Sen, vatanımıza, milletimize ve ay yıldızlı bayrağımıza eşsiz sevgi ve emsalsiz sadakatin de merkezidir. “Diyanet Birlik Sen'' olarak gücümüzü sadece diyanet çalışanlarından, çok kıymetli üyelerimizden ve haksızlıklar karşısında susmayan ilkeli duruşumuzdan alıyoruz. Din ve diyanet camiasıyla ilgili gündemleri yakından takip eden sendikamız; Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere diyanet çalışanlarına yöneticilerine diyanet hizmetlerine saygısızlık yapan, hakaret eden karalama amaçlı algı oluşturan, kişi ve kuruluşlar hakkında siyasi kimliği, dünya görüşü, idari ve siyasi konumu ve bağlı bulunduğu siyasi partiye bakılmaksın bedeli ve sonucu ne olursa olsun karşılarında durmaya devam edecektir.

DOĞRU ADRES DİYANET BİRLİK SEN’DİR

Savunduğumuz değerlerle problemi olan hiç bir kimseden korkmayız çekinmeyiz, boyun eğmeyiz. Daima hakkın yanında yer alırız. Dinimize, diyanetimize ve diyanet çalışanlarına hizmet etmeyi ana gaye olarak benimseyen sendikamız için; Türk Milletine ve diyanet çalışanlarına hizmet etmekten ve din görevlilerinin yanında olmaktan daha büyük bir şeref yoktur. Bu şerefe ortak olmak isteyenler için doğru adres Diyanet Birlik Sen’dir. Değerli diyanet çalışanlarını sevgi, saygı, tevazu ve hoşgörünün merkezi olan Diyanet Birlik-Sen Sendikamız da beraber olmaya davet ediyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑