Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli için sel uyarısı! O günden itibaren hava açacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün haftalık hava tahmin raporunda hem yağmur hem de güneş var! Meteoroloji önce kuvvetli yağmurla ilgili uyardı, sonrasında ise havaların açacağı tarihi açıkladı! İşte haftalık hava durumu…

4 Nisan 2020 Saat: 09:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.385 kez okunmuştur

Kocaeli için sel uyarısı! O günden itibaren hava açacak!
Kocaeli için sel uyarısı! O günden itibaren hava açacak!

Kocaeli’de bir süredir devam eden yağmurlu hava, bugün kenti terk etti ancak yarın dönecek! Vatandaşların koronavirüs tehdidi nedeniyle piknik alanlarına, sahillere ve benzeri yerlere gitmesinin yasaklandığı hafta sonu, hava durumu da Kocaelililere “Evde kal” diyecek! Yarın sağanak yağış, 5 Nisan Pazar günü ise kuvvetli sağanak yağış beklentisi var.

Yeni haftaya da yağışla girecek olan Kocaeli’de sonrasında hava açacak ve sıcaklık yükselişe geçecek!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre 4 Nisan Cumartesi günü yani yarın, hava sağanak yağışlı. Sıcaklık en düşük 6, en yüksek 11 derece.

5 Nisan Pazar günü yağmur şiddetini oldukça artıracak, Meteoroloji Müdürlüğü, sel ve su baskınlarına karşı vatandaş uyardı. Kuvvetli yağmura rağmen sıcaklık düşmeyecek, en düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 11 derece seviyesinde seyredecek.

6 Nisan Pazartesi günü yağmur hafif sağanak şeklinde sürecek ve sıcaklıkta düşüş yaşanacak. En düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 9 derece olacak.

7 Nisan Salı günü itibariyle yağmur kenti terk edecek. Bulutlu bir havanın hakim olacağı salı günü, güneş de yüzünü gösterecek. Sıcaklık da yağmurun kenti terk etmesiyle yükselişe geçecek. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 12 derece olarak hissedilecek.

8 Nisan Çarşamba günü hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık ise değişmeyecek, en düşük 5, en yüksek 12 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise sıcaklıkla ilgili bir bilgi yer almasa da yağış durumuyla ilgili bilgi mevcut. Buna göre 9 Nisan Perşembe ve 10 Nisan Cuma günü de hava güneşli olacak. Sıcaklığın da giderek artması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑