Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kocaeli, erken seçime hazır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos 2018’de seçime gidelim önerisi ülke siyasetini hareketlendirdi. Kent siyaseti de erken seçime hazır olduklarının mesajını verdi.

17 Nisan 2018 Saat: 20:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.729 kez okunmuştur

Kocaeli, erken seçime hazır
Kocaeli, erken seçime hazır

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün grup toplantısında “Türkiye’nin 3 Kasım 2019’u beklemesi bu şartlarda mümkün değil” diyerek sürpriz bir çıkış yaptı ve erken seçimin mesajını verdi. Erken seçimin tarihini 26 Ağustos 2018 olarak veren Bahçeli, bu açıklamalarıyla ülke siyasetini hareketlendirmiş oldu. Biz de Büyük Kocaeli Gazetesi olarak kentimiz erken seçime hazır mı sorusunu 3 il başkanına yönelttik.

YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın herhangi bir erken seçim açıklaması olmadığının altını çizen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Cumhurbaşkanımızın bize 2019 seçimlerini işaret etti. Erken seçim noktasında bir açıklaması yok. Biz, Cumhurbaşkanımızın sözünü takip ederiz. Şu da bir gerçektir ki Kocaeli teşkilatları olarak yarın seçim varmış gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tarihlere takılmıyoruz. Her an seçime hazırız zaten” açıklamalarında bulundu.

13 VEKİLİN ÇOĞUNLUĞUNU ALACAĞIZ

Bahçeli’nin erken seçim önermesi ve tarih vermesi muhalefet kanadını da hareketlendirdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli ölçeğinde seçime hazır olduklarını söyleyip, “Bütün örgütlerimizle her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı yapıyoruz. Bahçeli’nin erken seçim önerisi bizi şaşırtmadı. Seçime hazırız. AK Parti’nin 16 yıllık serüveni erken seçimle bitecektir. Bu ülke için ne yaptılar? Yaptıkları iyi bir şey var mı? Ekonomi ne durumda hepimiz yaşıyoruz. CHP Kocaeli Örgütü olarak seçime hazırız. 13 milletvekilinin çoğunluğunu alacağız” dedi.

AK PARTİ BİLE BİZİM KADAR HAZIR DEĞİLDİR

Erken seçimi öngördüklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimizin siyasi hamlelerini çok evvelden okuyan bir il başkanı olduk ve bugüne kadar çalışmalarımızı o yönde tamamladık. 1 yıl öncesinde iletişim merkezlerimizi kurduk. 474 muhtarımızla ve mahalle başkanlarımızla bir araya geldik. Şimdi de 7 bin sandık görevlimizle buluşuyoruz. Yarın akşam Kartepe, Perşembe günü Darıca sonrasında Dilovası, Kandıra derken 12 ilçemizle de görüşeceğiz. 2 Mayıs’ta başlayacak eğitim programlarımız, iftar programlarımız bile hazır. 10 bin kişilik çalışma ordumuzla seçime hazırız. AK Parti bile bizim kadar hazır değildir”dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑