Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kocaeli’de 2 bin 666 öğretmen atama bekliyor

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli’de 2 bin 666 öğretmen açığının bulunduğunu ancak atanan öğretmen sayısının 20 binlerde kalmasının düşündürücü olduğunu ifade etti

23 Kasım 2020 Saat: 18:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.292 kez okunmuştur

Kocaeli’de 2 bin 666 öğretmen atama bekliyor
Kocaeli’de 2 bin 666 öğretmen atama bekliyor

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Akar mesajında ülkemizde atama bekleyen 400 bin öğretmenin bulunduğunu ancak atanan öğretmen sayısının 20 binlerde kalmasının düşündürücü olduğuna vurgu yaptı.

Akar’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Vatana büyük hizmetler veren, anne ve babalardan sonra çocukların yetişmesinde en hayati rolü üstlenen öğretmenler şüphe yok ki sonsuz bir saygı ve şükran görmelidir. Ancak bugün 400 bin atama bekleyen öğretmenin olduğu ve net 93 bin, kurum bazlı 138 bin öğretmen açığının bulunduğu, (Kocaeli öğretmen açığı 2 bin 666- kurum bazlı 3.134 ) ülkemizde maalesef atanan öğretmen sayısının 20 binlerde (sözleşmeli) kalması düşündürücüdür.

Yine uzun süredir beklenen öğretmenlerimize 3600 ek göstergenin biran önce meclisimizde kabul edilerek yasalaşması geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetiştirilmesinde emek sarf eden öğretmenlerimize karşı görevimizdir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑