Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden İzmir'e yardım eli

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan maske, dezenfektan ve gıda malzemeleri yüklü tır, İzmir'de depremzedelerin yaralarını sarma amacıyla bölgeye gönderildi

1 Kasım 2020 Saat: 08:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.343 kez okunmuştur

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden İzmir'e yardım eli
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden İzmir'e yardım eli

İzmir'de meydana gelen, can ve mal kayıplarına neden olan depremin ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 30 bin maske, 20 ton dezenfektan ve 1000 gıda kolisi ile yüklenen tırın yardım amacıyla İzmir'e gönderileceğini açıklamıştı. Açıklamanın ardından hazırlanan yardım malzemeleri yüklü tır, önceki akşam yola çıkarak İzmir'e ulaştı. Yardım malzemeleri, acil ihtiyacı olan depremzedelere dağıtılmak amacıyla İzmir Kızılay Afet koordinasyon merkezine teslim edildi.

‘YÜREĞİMİZ ORDA’
“İhtiyaç dahilinde itfaiye, sağlık, arama kurtarma ve lojistik ekibimizle her türlü yardım ve desteğe hazırız” diyen Tahir Büyükakın, “İzmir’de olan deprem hepimizin yüreğini burktu. Yüreğimiz orada. Kulağımız oradan gelecek güzel haberlerde. Ben depremde hayatını kaybeden vatanda Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılar için de acil şifalar diliyorum. Tabi sadece rahmet ve şifa dilemekle yetinmiyoruz, hızlı bir şekilde 1 tırlık yardım malzememizi yola çıkardık. Yine, GESOTİM ekibi de İzmir’e gitti. Devletin ilgili kurumları orada. Hızlı bir şekilde afetin yaralarını saracağız” ifadesini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑