Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Kırat: Vefa borcumu ödemek için adayım

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Can Ünsal Kırat, gazetemiz Kandıra Temsilciliğini ziyaret etti. Aslen Kandıralı olan Kırat, “Kandıra benim Ata toprağım. Vefa borcumu ödemek için bu yola çıktım” dedi.

20 Mart 2015 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.896 kez okunmuştur

Kırat: Vefa borcumu ödemek için adayım
Kırat: Vefa borcumu ödemek için adayım

Kandıralı olan ve aday adaylık süreci boyunca Kandıra’ya ayrı bir önem veren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Can Ünsal Kırat, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ni ziyaret etti. Kandıralıların gurur duyacağı bir vekil olmak istediğini sık sık vurgulayan Kırat, aday adaylık başvurusunun ardından ilk olarak Kandıra’yı ziyaret ettiğini ve mahallelerden büyük destek gördüğünü ifade etti.

KANDIRALILARIN VEKİLİ OLACAĞIM

Kandıra’ya önem verecek ve sesi olacak vekilin kendisinin olduğunu söyleyen Kırat yaptığı konuşmasında, “Kandıralı bir vekil olarak sık sık buralardayım. Mahalleleri geziyorum, vatandaşla bir araya geliyorum. Seçim çalışmalarına ilk başladığım yer Avdan Mahallesi’dir, yani baba ocağımdır. Kandıra’nın insanlarıyla iletişimim çok iyi. Güçlü bir aday olarak geldim Kandıra’ya. Ailesine, örfüne, âdetine, gelenek ve göreneklerine sahip bu topraklarda kökleri olan bir kişiyim. Kandıralıların gurur duyacağı, benim vekilim bu deyip arkasında duracağı bir vekil olmak istiyorum. Kandıra benim Ata toprağım. Vefa borcumu ödemek için bu yola çıktım” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑