Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kılıçdaroğlu İzmit’ten uyardı: “Belediye başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını vermeli”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmit Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı basın açıklamasında, "Belediye başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını vermeli” dedi

20 Ocak 2021 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.548 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu İzmit’ten uyardı: “Belediye başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını vermeli”
Kılıçdaroğlu İzmit’ten uyardı: “Belediye başkanlarımız harcadığı her kuruşun hesabını vermeli”

Cumhuriyet Halk Partisi ve İzmit Belediyesi’nde bugün tatlı telaş vardı. Sakarya ve Düzce programları için İzmit’ten geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti. Makamdaki kısa görüşme sonrası Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

SÖZLERİNİ TEKRARLADI
Araç filosu tanıtım töreninde Meral Akşener ile birlikte Hürriyet’i Kocaeli Büyükşehir adayı ilan eden Kılıçdaroğlu, bu kez de dil sürçmesi esprisiyle sözlerini yineledi. Ama Kılıçdaroğlu’nun en çarpıcı açıklaması partisinin belediye başkanlarına dönüktü. CHP Genel başkanı, belediye başkanlarının harcadıkları her kuruşun hesabını vatandaşa vermesi gerektiğini söyledi.

CHP TAM KADRO ORADAYDI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, CHP TBMM Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP eski İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP ilçe başkanları, il yöneticileri ve CHP’li belediye meclis üyeleri katıldı. Makamdaki kısa görüşme sonrası CHP’liler basın mensuplarının karşısına çıktı.

“GURUR DUYUYORUZ”
Basın açıklamasının açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bugün bizim için heyecanlı bir gün. Genel başkanımızı ağırlıyoruz. Genel başkanımız buraya yabancı değil. Kentimizi çok seviyor ve sık sık geliyor, teşekkür ediyorum. Genel başkanımızı ağırlamaktan gurur ve onur duyuyoruz” dedi.

“YENİ SİYASET ANLAYIŞI”
Hürrriyet’in ardından söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzmit Belediyesi’nde olmak güzel bir şey. Belediye başkanlarımız ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye’ye egemen kılmak istiyoruz. Yeni siyaset anlayışımızda Belediye başkanı harcadığı her kuruşun hesabını vatandaşa vermeli. Kul hakkı korunmalı. Bu anlayış namuslu bir siyaset anlayışı” dedi.

BÜYÜKŞEHİR GÖNDERMESİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e “Büyükşehir belediye başkanımız affedersiniz İzmit Belediye Başkanımız” şeklinde hitap etmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu yanlışlıkla söylemiş gibi yaparak Fatma Kaplan Hürriyet’in önümüzdeki yerel seçimlerde büyükşehir adayı olacağı yönünde daha önce yaptığı açıklamaları da güçlendirdi.

“BELEDİYELERİMİZE TEŞEKKÜR ETMELİ”
Kılıçdaroğlu sözlerinin devamında, “Yedi ilkemiz başkanımızın odasının duvarında asılı. Belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. Başkanımızın var olan sorunları çözmek için elinden gelenleri yapmaya devam edecek. İktidarın teşekkür etmesi gereken belediyeler CHP’li belediyelerdir. Hükümet olarak maske dağıtamadılar, tüm belediyelerimiz herkese maske dağıttı. Eğer CHP’li belediyeler olmasaydı Türkiye pandemi sürecini çok daha ağır geçirirdi” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑